MelekEzgi Melek__55 normal bir durum. Erkek bebekte de kız bebekte de görülür. Hamilelikte sizden geçen hormonlardan dolayı oluyor. Asla ellemeyin, dokunmayın, sıkmayın, ovmayın, masaj yapmayın. Kendiliğinden geçiyor.
Hilal-95 Melek__55 sıkmayın zamanla geçtiğini okudum tabı doktoruna sorun ama sorun olan bişey değil canm öyle okumustum masaj gelan yapmayın
Civcivim_34 Melek__55 aynen canım korkulacak bişey yok benim oğlumda da oldu annem sakın sıkmayalım dedi banyo yaptırdıkça ovdu bi kaç güne düzeldi
Esrasenturk8 Melek__55 ellemeyin bi kaç haftaya kendiliğinden geçer. Annenin hormonlarını almasından kaynaklıymıs gebelik eğitiminde söylemişlerdi
Minigin_annesi0 Doğruluğunu yanlışlığını bilmiyorum ama bizde büyükler söyler hep, göğüslerini sık sık ovalayın süt birikmesin derler
gamzosgamzos Melek__55 çok normal annesi kendi kendine geciyor benim kızımında olmuştu geçti bir sure sonra ama sakın mudahale etme
babynil @Melek__55 sizden gecen hormonlarsan sakin dokunmayin ovmayin gecer. Kontrole gittiginizde doktorunuzda aynisini soyler emin olun
gamzosgamzos Melek__55 bilemiyorum canım olacagini zannetmiyorum bir kereden ama en iyisi doktoruna danis ben hic ovmadım
TubaDMR4 Melek__55 ağrı yapar annesi banyodan sonra yavaş yavaş ovman gerekiyor yoksa taş gibi olur rahatsız eder miniği sürekli banyo sonrası ovduğunuz zaman olmuyor