Ozlemynss Merhaba anneler 31 haftamda euthyrox hapını doktorum önerdi kullanmaya başladım sizlerde kullanan var mı
lilalilalila Ozlemynss 2 aydır kullanıyorum. 50 mg şeklinde. Tsh yüksek çıkınca başladık. 14 haftalığım şuan.
Hosgeldinbebek Ozlemynss gebelik öncesi ve gebelik boyunca kullandım. Doğumdan sonra çocuk doktoruna bildirmek gerekiyormuş, kadın Dogum doktorum öyle söyledi, sizin de bilginiz olsun
Ebru1234- Ozlemynss Bende kullanıyorum doguma kadar kullanıp doğumdan sonra kontrole gidicem troid hastası değilim 4 ayda yükseldi önlem amaçlı verdi
Elif0707 Gebe değilim ama düzenli içiyorum tiroid ilacımı çok hafif yan etkisiz etkili bir ilaçtır umarım şifa bulursunuz değeriniz kaç çıkmıştı doktor verdiğinde
Ozlemynss Elif0707 Elif0707 değeri tam olarak bilmiyorum ama bebek kilo alımı durunca doktor başlamaya gereği duydu 😒
Ozlemynss Gorkeminannesi benim bu zamana kadar normal gidiyordu bebek kilo alımı durunca doktor başlamaya gerek duydu
Gorkeminannesi Ozlemynss gebelikten önce benim de duzendeydi 125 kullandim fazla geldi 100 kullandim az geldi simdi de boyle deniyoruz bi gun ondan bi gun ondan bakalim🤷🏻♀️
Ebru1234- Asner 4 aya kadar güzeldi sonraki ay yukseldi doktor da önlem amaçlı ilaç başladı ama doğumdan sonra duzeliyormjs
Asner m_k34 Ebru1234- ben her 2ayda bir tsh testi veriyorum öyle durumuna bakıb ilaç dozunu ayarlıyor doktor
bebislerimi_buyutuyorum Ozlemynss bende de ilk gebeligimde çıkmıştı 9 ay kullandım şimdi ki gebeligimde de sınırda dedi aile hekimim ayın 4nde doktorum ne der bakalim
m_k34 Asner en düşük dozu kullaniyordum zaten bebeğimin kalbinin durmasına bu sebep olmamıştır inşallah .
Asner m_k34 bende düwük doz kullanıyorum o bir wey yapmaz en fazla siZi zayıflatır ama degerleriniz eger normalden yülsekse doz artmalı