Ahmet36 Merhaba güzel anneler ben araniza yeni katildim 25 haftalık hamileyim rahim duvarin kisa olmasıyla Erken doğum riskim var bu mübarek günde dua edin benim için erken doğum olmaz inşallah aranızda bu durumu yaşayanlar varmı
Rabiakltk5 Ahmet36 normalde böyle durumlarda belli bi haftaya girmeden serklaj ameliyatı olunuyo yani rahimi alttan dikiyolar doktorunuz keşke daha önceden söyleseydi
Kumpr Ahmet36 evet benim de 20 haftalıkken rahim azğında açılma oldu kontrole gittiğim de 14 mm kadar olmuştu açıklık aynı gün serklaj oldum şuan 24+1 olduk
melekmommm Ahmet36 rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasp etsin canım. Sende bana dua et evlat hasretim son bulsun bende annelik duygusunu tadayım artık 🥲
Hellili Ahmet36 benim riskim de vardı 27 hafta itibariyle oluştu ben 36. Haftada doğum yaptım darısı size de inşallah bol bol istirahat edin benim açılmam falan olmamıstı suyum patladığı için oldu doğumum suyum gelmeseydi daha da duruyorlardı bebeler
aleynabektass Kumpr merhaba size bir sorum olacaktı daha öncesinde bebeğiniz olması gerekenden aşağıda mıydı? Yoksa biranda kontrole gidince mi ögrendiniz?
Kumpr aleynabektass bir de ara ara kasılmalarım oluyordu. Doktorum rahim ağzı açıldığından dolayı kasılma olabileceğini söylemişti
Kumpr aleynabektass sancıdan adet ağrısından çok farklı rahim bölgenin bel bölgenin birden 10 15 sn kadar sıkıştığını düşün titriyor gibi. Herkeste aynımıdır bilmiyorum ama bu şekilde tarif edebilirim