Kbrayankkk Kızlar napıyonuz valla bebemi zorla uyuttum nohut kaynatiyorum şuan yemek yapcam tavuklu nohut dünden de mantim kalmisti öyle işte biktim her gün yemek yapmaktan inanirmisiniz 😂 siz neler yapıyorsunuz
Bildircininannesii Kbrayankkk kayınvalidem kandil bugun kızım gelin birlikte yiyelim dedi 😁 😁 hazıra gidiyorum valla
Mrv135 Kbrayankkk Bugün kayinvalidemler memleketten geldi ben de temizlikle uğraştım bir şey yapamadım beraber dışardan bir şeyler yeriz heralde. Yemek yapacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi 😄
Kbrayankkk papatya56 biktim valla kiz dun pogca yap manti yap ee bugün baska yemek çocukla uğraş tükendim 😂
papatya56 Kbrayankkk Benim eşim yemekte seçiyo her seyı yemez pogaca felan agır yemekler istiyo hep bende her gün ne yapcam diye şaşırıyom
Kbrayankkk papatya56 Aman gitsin yemesin agir yemek istiyor yemek seciyo sjsj allahtan benimki yemek secmiyo
kahvesever__ Kbrayankkk bende eşime söylüyorum bazen bıktım yemek yapmak tan görevini yapıyorsun diyor 🤣
gldn065807 Kbrayankkk sebzeli bulgur pilavı ayran mercimek çorbası salata falan zaten evde boya ne yapıldı temizlik olacak 35+0 dayım bide yemekle uğraş valla buğun aslında eşim yapar genellikle ama evle uğraşıyor o yüzden bana kaldı 😏