Merveyldrmmm MEDİPOL Çamlıca hastanesinde doğum gerçekleştiren var mı ? Hemşireler olsun doktorlar olsun nasıllar ? 28 haftalığım doktor değiştireceğim Zeynep alçöltekine gitmeyi düşünüyorum.
SnurY Merveyldrmmm merhaba birkac gun once arkadaşım Zeynep elmalı da dogum yaptı, zorunlu sezeryan oldu hastaneye de gittim kendisinden de öğrendim bilgileri bnde orada planlıyorum cunku. Gayet ilgililermis doktorundanda ekipten de cok memnundu 3. Gebeliği olduğu icin kıyaslama fırsatı da oldu simdiye kdrki en iyi doğumumdu dedi, ztn bölgenin en iyi hastanelerinden biri muadillerine gore fiyatida daha uygun
Merveyldrmmm SnurY teşekkür ederim tek cevap veren siz oldunuz gerçekten 🌸 sadece burada kaynana postu olduğunda insanlar doluşuyor sanırım 🥲
nrcalk Merveyldrmmm merhaba, gittiniz mi acaba bu hastaneye? Biz de bir dr arayışındayız bu hafta için randevu alacağım ama 3. Hayal kırıklığını yaşamak istemiyoruuuum güvenim kalmadı hiç bir yere :(((
nrcalk Edasenell ilk gidişimiz olduğu için sormak aklıma gelmedi ancak hastaneden arayınca ulaşabildim ben kendisine.
Mozcann Kerime Hanıma gidiyorum çokta memnunum kendisinden, beni çok rahatlatıyor her defasında enerjisi, bilgisi, ilgisi 🌸