Kuzey_irmak 31+1 deyim şimdiye kadar 10 kilo aldım ağız içinde diş eti kanaması ve bel ağrısı başladı sizde varmı aynı sorun?
OzgeOksuz90 Kuzey_irmak bende 31+1im, ağız içi kanamanın sevebi kalsiyum eksikliği dedi doktorum. Günde en az 2 bardak süt içmemiz lazımmış. Bu hafta çocugun kemikleri sertleştiği için kalsiyuma çok ihtiyacımız varmış.
OzgeOksuz90 Ya benimde size sorum olacak hanımlar: benim kollarım çok ağrıyor,1 aydır yatamıyorum geceleri biraz dalsam ağrısına uyanıyorum ağlayarak. O denli şiddetli agrıyor kollarım. Sizde de oluyor mu?
Kuruuzum OzgeOksuz90 benimde ayneb kollarim agriyo gece uzun kollu giyip yatiyorum klimanin altinda mecburen
OzgeOksuz90 GlperYurtda 3aydır hergün düzenli olarak kullanıyorum magnezyumumu. 5 aydır da demir ilacımı. Sütü zaten çok severim,bunların eksikliğinden olacagını sanmıyorum ama.. Olabilir de ne bileyim.
OzgeOksuz90 internetten baktıgımda karpal tünel sendromu olarak geçiyo ve genel hamilelerin %30unda olurmuş. Ama ben öyle şiddetli yaşıyorum ki.. akşam olacakta yatacaz diye üzülüyorum artık o derece:(