AyseMndc Kizlar mide bulantısı için hangi hapı kullananiyorsunuz? Ben artık dayanamıyorum hap kullanmak istiyorum. Reçetesiz satılan gebelik için bulantısı hapı var mi ?
gulfemsvnc AyseMndc Dr prilam kullanıyorum en başından beri 34. haftadayım hala kullanıyorum. Günde 3 taneye kadar yutulabiliyor. Reçetesiz alabilirsin
Busssx AyseMndc Bende prillam hayat kurtarıcı 15.haftaya girdik bırakmayı düşünüyorum bu hafta 12.haftada başlamıştım
aylinpalaa AyseMndc prilam dr kullanıyorum ben de bir gün kullanmadım ve şu an yatak döşek yatıyorum en faydalı ilaç bu
Busssx AyseMndc Elbette artık bulantılarım yok denilecek kadar çok yemek yiyince rahatsızlık oluyor sadece bugün deneme amaçlı içmedim ama hiç bulantım yok çok şükür sanırım 15.haftadan itibaren bulantılar azalıyor siz kaçıncı haftadasınız
Arife18 Bende Primam kullanıyorm 1 tane bile içsem akşamdan gündüz iyi geçiyo bazen 2,3 içiyorum🤦🏻♀️ Gerçekten bulantı zor doğuma kadar gider benm diye umutsuzum😁
Azra_Mom AyseMndc Prilam kullanıyorum çok iyi geldi en başından beri bunun sayesinde kusmuyorum reçetesiz pahalı geliyor 1 gün daha sabredip sağlık ocağına yazdırmanı tavsiye ederim sağlık ocağı 1 kutu yazabiliyor kadın doğum uzmanı 4 e kadar yazıyor ben her gittiğimde 4 kutu yazdırıyorum
Cemoss46 Bende prilam ve zofer kullanıyorum Allah yardımcımız olsun geçen acillik oldum bugünlerde geçer inşAllah yeter ki bebekler sağlıklı olsun.🤲☺️
Busssx AyseMndc Tam benim bulantılarımın başladığı haftalar ben direnmiştim 12.haftaya kadar ama zor cidden Allah yardımcınız olsun mandalina yeşil elma iyi geliyordu ilaç tüketmek istemezseniz naçizane önerim
AyseMndc Busssx denedim her seyi ama yok bana mısın demiyor sadece ara ara geçiyor geleneksel yöntemlerle ilerleme alamiyorum
as2121 AyseMndc prilam dr çok iyi gece yatmadan iki tane iç ertesi güne baya rahatlıyorsun. Sağlık ocağına yazdır boşuna daha fazla para ödeme bence.
AyseMndc as2121 eczaneden aldı eşim ben dayanamadım sağlık ocağından ilaci yazdırıp parayi geri isteriz verirler herhalde. Nobetciden almis eşim. Normalde para iade ediyorlar bir kısmını reçete getirince
as2121 AyseMndc Dayanamıycak durumdaysanız iyi yapmışsınız. Gece yatmadan iki tane için. Sabah içerseniz sersemlik yapabilir.