iki_minik_annesi Bugun 40+2 olduk ama henuz bi belirti yok sabahtan beri tuvaletteyim ishal degilim ama surekli buyuk tuvalete cikiyirum dogumum yaklasiyomu
Aycan051415 iki_minik_annesi dogjm belirtisi olabilir canım vucud kendini hazirliyo sen sıcak bi dus filan al squat yap
iki_minik_annesi Zehra9616 hadi ya sanci filanmi basliyo arkasina ya kusra bakmayin benim ikinci dogumum aslinda ama ilki sunni sanciyla oldu kendi sancim filan hicbiseyim yokken yatis yapip dogurttular ney nasil oluyo bilmiyorum biraz bilgi verirmisiniz
Zehra9616 iki_minik_annesi benimde oyleydi emin ol ama mide bulantisi sık wc ye cikma en bilindik belirtidir
Gagi Zehra9616 ayyy hadi inşallah. Bende 38+1 im 2 gündür sürekli tuvalete çıkıyorum. Bugün de karnım düştü çocuğun hareketlerini daha farklı yerlerde hissediyorum midem bulanıyor ara ara şancı giriyor. Inşallah doğururum yakın zamanda 😊😊
iki_minik_annesi Zehra9616 ya annem kucuk cis olsa suyundur belki diycem ama buyuk tuvaleti duymadim hic dedi bende suyum gelse anlarim cunku hastanede patlattiklarinda cisini tutamiyonus kendiliginden gidiyomus gibi oluyo dedim cok afedrrsiniz kaka olunca kafam karisti 😁😁
Zehra9616 Gagi beni bi gorseniz gulmekten dogurursunuz ne halt yicegimi sastim plates topu totoma yapisti😂
iki_minik_annesi Zehra9616 valla ben yurumejte zorluk cekiyom artik bacaklarim baldirlarim acidi her gordugum harejeti yapmaktan
Gagi Zehra9616 ay hiç bir şey yapmıyorum valla 😂 ilkinde de yapmadım tam40+0 da doğdu. Ama bu erken gelecek hissediyorim😂😂😂
iki_minik_annesi Zehra9616 Allah hepimize koly dogum nasip etsin sanxi manci degilde dogurma esnasindan korkuyom zor ora ya
Zehra9616 iki_minik_annesi amin insallah ama zaten bastiriyolar ay derman kalmiyoki illaki destek atiyolar
iki_minik_annesi Zehra9616 1 martta kontrolum insallah bu gece filan hayirlisiyla bi sanci filan tutarda giderim ya