Eslemveannesi0 Kızlar 25.haftamdayım dün çok az hareket ediyordu bugün 4kez falan hissettim kasıklarımla belimde ağrıyor hafif normalmi 😔
Duy_gu Eslemveannesi0 o haftalarda bende öyleydim canm hiç hissetmemek sıkıntı olabilir ama genede Bi kaç defa hissettiysen sıkıntı yokdur bebek. Büyüdükçe az hareket ediyor
1melisa Eslemveannesi0 uyku düzeni oluşuyormuş canım benim bebegim arkasını dönmüştü o yüzdende hissedememiştim ama 1 kaç güne düzelir merak etme geceleri bak nasıl kıpırdıyorlar
Aslaninannesi01 Eslemveannesi0 28. Haftaya düzenli hareket beklenmiyor benim birkaç gün hiç hissetmedigm olmuştu stres yaptıkça daha az hareket hissediyordm
Ozgul1nazo Düzelir bacım korkma çikolata ye uzan dinlen bide ilişkiye girme çok onun ilişkiden olmuştu
Eslemveannesi0 Ozgul1nazo yiyorum yiyorum 🤦🏻♀️Bebek oldugundan beri yapmıyoruz da anlayamadımki niye böyle oluyor
Eslemveannesi0 1melisa ayy inşallah ondandır hareketleydi alıştım öyle olmasına hareket etmeyince panik yapıyorum
dml33 Eslemveannesi0 herkes yaziodu burda bu haftalarda azaldigini cok okudum bn hıc etmese belki endiselenilirde azda olsa edioda sorun yapma yarn sağlık ocağında dinletirlerse dinle kalp atisini