sedamom00 Srdm olsa zaten şaşardım zaten hep yaptığım da böyle oluyor yada daha çok silik çıkıyor 🙄😂deli ediyo beni
Srdm sedamom00 zor bi sürec bu testler 😄 ama yapmaya devam et adetin düzenliyse görürsün mutlaka. Adet bitiminden kaç gün oldu şu an
Ayserose1001 sedamom00 bir gebenin günlüğü diye YouTube ye yaz canım orda yumurtlama masajı videoları var onu yap ben yaptıktan 2 gün sonra testte gördüm yoksa benim de gecikti mesela yumurtlama bu ay
sedamom00 Srdm bugün adet olmam gerek ama olmadım zaten âdetim düzenli olmuyor yapayım dedim bugün de belirgin çizgi var çok belli adet bittikten sonra yapıyordum böyle olmuyordu çok silik çıkıyordu c T de ikiside
sedamom00 Mucizebb ama âdetim normal de bugün nasıl olabilir ki önceden böyle belirginli olmuyordu silik oluyordu ikiside
sedamom00 Ravza16 bugün adet günümdü normal yapayım dedim içimden geldi baya belirgin çıktı önceden de böyle olmuyordu yaptığım da anlamadım ilk defa kullanıyorum
Ravza16 sedamom00 o zaman yüksek ihtimalle hamilesin canım bende adetim 1 gün kala ovulasyon testiyle öğrendim hayırlısı olsun😊
Mucizebb babymoomss çatlamış o zmn seninki dünü bu günü 3 gnu değerlendir testlere de devam et takı tam siliklesene kadar
sedamom00 Mucizebb bişey dicem benim ki bugün test yaptım tam da adet günüm bugün yine mi yumurtlama çatlıyor bugün de mi değerlendirmem gerek ama kocam yok uzakta bulupta getiremem ki 🤣