Emedko Kızlar acibadem de sezeryan doğum paketi ne kadar bilenler yazabilir mi acaba ? Yarın gidicem gidince sorucam zaten ama merak ettim ne kadar olduğunu
tazeannecik1 Emedko 8250 sezaryen, Ümit 50 tl daha daha pahalı yeni başlıyorsanız tercih edebilirsiniz Acıbademi
Helink Emedko Acıbadem her yer da aynı ücret uygulamıyor mu acaba benim Adana Acıbadem ücret 14.300 arada uçurum var yanı
Ozdenbayrak Emedko spinal genel 8250 epidural 9250 bende fiyat farkı olmadığı için anadoludan bu hafta acıbademe geçtim bir sürü artısı var
Emedko tazeannecik1 evet cnm acibademe gidicem kontrollere . Sadece doğum ücreti değil demi cnm doğum paketi olarak mı bu fiyat 8250 tl
Delikan_ Emedko paket olarak değil sadece doğum ücreti bu ekstra tahliller, muayeneler farklı çıkacak şeyler size ait özellikle konuşmuştum çünkü
Emedko Helink yok cnm acibadem bölgeye göre değişiyormuş öyle biliyorum . Vee aşırı pahalı 14 bin nedir ya 🥴
Emedko Ozdenbayrak çok teşekkür ederim ben de ilk defa gidicem acibademe . Bugün kontrolüm var . Detaylı sorarım yine herşeyi 😊
Emedko Ozdenbayrak evet cnm çok memnun kaldım gerçekten. Doktor çok tatlı bir insandı. Baya ilgili kendisi . Ceren ismi doktorun bu arada . Size de tavsiye ederim eğer gidecekseniz acibademe
Ozdenbayrak Delikan_ paket değil ama doğum ıçeriği bu fiyata dahil doğuma kadar olan muaneleri testleri karşılamıyor doğum tamamen fiyatın içinde ama oda hersey