Semanuralemdar Kızlar üçlü testiniz nasıl çıktı. Benim AFP 34.7 Hcg. 18540 Estriol 1.71 Devlet haStanesinde yaptırdık doktor sonuçları 15 gün sonra almaya gelin dedi ama ben merak ediyorum
Mine_arslan Semanuralemdar bende insallah pzartesi ikilo teste gitcem. Nasil yapiyorlar. Ayrica oyle gec mk cikiyor sonuçları 🙄
Babylove06 Semanuralemdar ya bende ayrıntlı utarasyona girfim ama doktor benden kan flan istemedi sadece bikaç dakika utrasyonda hızlıca bebek organlarına baktı
UmranDag2 Babylove06 bende geçen salı günü oldum herşey normal geldi afp olanın değer aralığı 0-9 yazıyordu benim 36,7 g/l yazıyor referans dışı yazıyor endişeliyim bilgisi olan yazabilir mi
Semanuralemdar Ayrıntılı ultrason farklı canım benim ama çok koşa bakmış en az yarım saat detaylı bir şekilde incelemesi lazım
Semanuralemdar UmranDag2 devlet hastanesinde taptırdım oradaki doktor sonucunuz çıksa bile 15 gün sonra gelin dedi. 10 marta randevu aldım bende işte
Semanuralemdar Mine_arslan ikili testte sadece kan veriyorsun bir şey yok ben özelde verdim sonuçlar 3 gün sonra çıktı ama devlet hastanesi biraz uzatıyor sanırım