Glsm123 22 haftalık gebeyim hâlâ bulantılarım tam olarak kesilmedi benim gibi olan var mı ?14,16 haftalıkken kesilmesini bekliyordum 😞
1850 Glsm123 herkesın vücutu farklı tepki veriyor. Benım midem 16. Haftadan sonra bulanmaya basladı mesela 2 haftadır cok bulanıyor. Önceden bulanmıyordu. İlk 3 ay bulanan var 3 aydan sonra bulananda var. Hamılelık boyunca bulananda var malesef
dilanbartos Benim kullandığım bir ilaçla kesildi. Ne zaman kullanmasam ertesi sabah hala kusuyorum. 35+4 üm. Benim ilacım antidepresan ama.
Cansucbrdmr Ahhh aynı canım biz de 23 haftalığız. İlk zamanlara göre şiddeti azaldı ama asla tamamen geçmiyor ya bulantı, ya yanma ya da ikisi bir mutlaka oluyor. Tamamen kesildiği hiç olmadı. Bir dönem zofer kullandm ama doktorum kesti şuan sadece yanma için rennie şurup kullanıyorum yanma oldukça. Ama o bulantıya fayda etmiyor tabi. Sanırım doğuma kadar çekeceğiz bari doğumla sonlansa ona da razıyım artık hep böyle devam edecek diye korkmaya başladım...
Glsm123 Cansucbrdmr Artık mide bulantısız günlerim nasıldı unuttum gerçekten 😑 Zofer ben hâlâ kullanıyorum doktorumun onayıyla oda her zaman kesmiyor artık ama
Sakvsr Glsm123 aynen öyle valla ama midem bulanıyo kusuyorum diye yememezlik yapmadım aksine sürekli ara öğün yaptım ki vitaminsiz kalmayım diye çok şükür kilomuz falan herşeyimiz normal