Seyma_ck gizemkrgzl ben de iki hafta önce fiyat aldım sezaryen 4500/Normal 5000 diye bizzat hasta yarıştan.Acaba sekreterler tam fiyatları mı bilmiyolarki birisi başka söylüyo diğeri başka🤔
gizemkrgzl Seyma_ck aynen ya bende tam 2 hafta önce sordum dediğiniz gibi hasta yatıştan 🙄 neden farklı fiyat veriliyor ki çok saçma ya bı dahaki gittiğimde tekrar sorucam aynı derse söylicem 4500 dediğini bakalım ne diyecekler 😄
Duyguakts1 @Yldzmc- Cuma günü inşallah doğumum olacak adatipta. Ama doktorumun özel kliniği var adatip doktoru değil 5.000 TL ödeyeceğim
tgb1 Duyguakts1 Merhaba canım benim doktorumun da özel kliniği var doğumu adatıpta yaptıracak ama ayrı bi ücret daha ödeyecek miyiz acaba doktora da
Yldzmc- Duyguakts1 doktorun kim acaba canım dışardan doktor olduğunda ayrı bi ücret ödeniyor diye duymuştum
6154mom Crystal normalde sakaryalıyım ama antepte yaşıyorum, antepteki ev fiyatlarını görseniz aklınız çıkar… 2 sene sonra dönmeyi düşünüyoruz… canım memleketim
Ranaa54 Yldzmc- adatıpta Meryem kumbaşlıya gidiyorum bende normal 5500 sezeryan 5000 TL fiyat verdiler
Duyguakts1 @tgb1 hayır doktoa ayrı bir ücret ödemiyoruz doktor ameliyathaneyi kiralamış oluyor kendi ücretini ve hastane ücretini alıyor içinden hepsi toplam 5.000 TL @Yldzmc- dr.senol şafak ☺️