Seyma_ck Yldzmc- merhaba adatıp sezaryen 4500/normal doğum 5000.Medar sezaryen 5000/normal 5500 foto çekimi dahil bir paket yapmışlar
Ranaa54 Yldzmc- adatıpta Meryem kumbaşlıya gidiyorum bende normal 5500 sezeryan 5000 TL fiyat verdiler
Ayka-0 Merhaba konuyla alakasız da Sakarya ya tasınmayı düşünüyoruz bu yazın ev fiyatları nasıl ev almayı da düşünüyoruz nerden alalım hangi ilçeler Güzel uygun
Crystal Ayka-0 ev fiyatları uçmuş durumda yazlıkta güvenlikli sitede 3+1 Eylül ayında 670bin olan daireye şu an 1.300.000 yazmışlar 😔
6154mom Crystal normalde sakaryalıyım ama antepte yaşıyorum, antepteki ev fiyatlarını görseniz aklınız çıkar… 2 sene sonra dönmeyi düşünüyoruz… canım memleketim
Yldzmc- Edanur-ozturk54 merhaba sizde mi adatıpa gidiyorsunuz bende orda meryem kumbaşına başlamayı düşünüyorum siz
tgb1 Edanur-ozturk54 Canım ben Reyhan kaplan Hafızoğluna gidiyorum daha önce adatıptaydı kendine özel muayene açtı doğumum adatıpta olucak ama
tgb1 Edanur-ozturk54 Reyhan kaplan Hafızoğlu daha önce adatıptaydı şuan özel muayenesi var doğum adatıpta olucak canım
Tahaninannesiii Ben de Ilknur Gezgin Kuscu’ya gittim Serdivan avm karşısında klinik açmış, dogum icinde Medar hastanesiyle anlasmasi varmis. Normal doguma 5500 sezaryene 5200 dediler
Seyma_ck Yldzmc- şu anda adatıp Meryem kumbaşlı ya başlamak durumunda kaldım cuma ilk gidicem.Ama 21.haftaya kadar ilknur gezgin e takipliydim özel klinik açınca bırakma kararı aldım.
Mrvbebk Ben şu anda ozel muayeneye gidiyorum sadık akbiyikliya daha sonra medar veya adamına geçip dogum yapmayı düşünüyorum doktor değiştirmek de istemiyorum ama doğumu pahali oluyor baya
Yldzmc- Mrvbebk çok önerilen bi doktor oda bende düşünmüştüm gitsemmi diye ama doktor dışardan gelince doğum ücreti artıyormuş
Mrvbebk Yldzmc- evet öyle ama inan doktordan aşırı memnunum onla devam ederim ama doğumu son ay medara geçerim