papatya56 Kızlar maden suyunu ve magnezyumu aynı gün içinde tüketiyor musunuz maden suyu hangi marka içiyosunuz bebege kilo aldırıyo mu
okuyor papatya56 evet iciyorum. Genelde Beypazarı alıyorum. Instagram’da gidamuhendisianlatiyor hesabının tavsiyesi ile. Burda anlatıyor. Okuyabilirsiniz.
MelekEzgi papatya56 her gün bir maden suyu bir de magnezyum içiyorum. Ben san pellegrino içiyorum. Doktorum onaylamıyor sodyum oranı yüksek diye ama kızımda da içmiştim bir sorun olmadı. Başka içemiyorum maalesef. Ama içebilsem beypazarı içerdim en iyisi o 🤌🏻
denizvebulut papatya56 Kızılay Erzincan piyasada satılan en yüksek magnezyum içeren maden suyu. Ben magnezyum hiç kullanmadım günde iki kez Kızılay Erzincan içiyorum.
Eylul2797_ papatya56 walla canım günde Bi tane iciyorum bence bebege kiloda aldırıyor hemde mideme cok iyi geliyo
papatya56 Eylul2797_ Bende içeyim İnşallah faydasını görürüm bebege kilo aldırır serklajlıyım erken dogum riskim var
denizvebulut papatya56 Ben kilo için içmiyorum, magnezyum kullanmadığım için iciyorum ama sanmıyorum kilo aldırsin.
Eylul2797_ papatya56 maden suyunun icinde kalsiyum miktarı cok oldugu İcin aldırır bende hergün iciyorum bebegimin kilosu iyi 4 5 ayımda beri iciyorum