Zehraspl Kavakyellerihercai merak etme canim o bebege zarar vermiyo eger gebelik boyunca gecmezse ve normal dogum yaparsan hemen iyilesiyomus ama sezeryan olursa biraz zaman aliyomus bana ebemiz oyle demisti
Merveofs Bende de 5-6.haftadan beri var mahvoldum ilaç da kullanıyorum geçmiyor. Birkaç gün rahatlıyorum ohh bitti diyorum ertesi gün yine kaşıntı yanma başlıyor 🤷🏻♀️ İnsan alışıyor bir yerden sonra sanki
Birminikcivciv Kavakyellerihercai Ayyyyy aynı bennnn yaşıyorum. Ve kahverengi sarıya yakın akıntı böbrek ağrısı kasık ağrısı. Napcazz bilmiyorum bende doktora gidicem. İnternett riskli diye yazmış korkuyorum 🥺
sudee17 Ya ben hem bi kaç kişiden duydum hem de internette. Bebeğe geçiyor ya düşük ya da erken doğumla sonuçlanıyor diyordu
1mercimek_annesi Kavakyellerihercai canım eğer kansızlık falan yoksa bol limon tüket limonata falan yap iç tek su icemiyorsan o da geçiriyor
zmelikeuner Kavakyellerihercai benimde idrar yolu enfeksiyonum vardı 2 kere fitil kullandım fayda etmedi son çare günde 4 litre su içmede buldum suan gayet bitti diyebilirim birde iç çamaşırlarımı sabun detarjanla yüksek derecede yıkıyorum. Deneyin belki sizede faydası olur 😊
zmelikeuner Kavakyellerihercai ya herkes bi şok oluyor böyle söyleyince ama sabah kalktığımdan geceye kadar içiyorum. Zaten su tüketimini arttırmamız gerekiyor bu dönemde, hareket ettikçede susadıgımdan bi bakmısım icmisim 🥰 eve arıtma taktırdım siz düşünün hahahha
Sengul82 Kavakyellerihercai cnm ahnmile kaldığımdan beri bende hep çekiyorum bu ızdırabı.halende de var 20 ci hafta olduk