Canselyaren 37 haftaliğim kızlar lavadon çıktım içeri girdim birden su gibi akıntı geldi suyummu sızıyor acaba ilk gebeligimde birden gelmişti cunki
Mercan28 Canselyaren ben 21haftalığım benimde su gibi akıntım oluyor kokusuz renksiz çamaşırım ıslanıyor ama doktor normal dedi çocuğun suyuna falan baktık her şey normaldi çocuk suyu olsa durmadan gelirmiş
guneyinannesi19 Canselyaren canım hemen git benimde öyle oldu anlamadım meğer su sızıyormuş 1 hafta sonra kontrole bi gittim suyum bitmiş
Canselyaren Mercan28 sızıntı olabiliyor bı akrabamız sızıntı olmuş bilmemiş Dr gittiğinde acil sezeryanla alindi bebek
Canselyaren guneyinannesi19 cnm ztn diğer postuna bakarsan dün aşırı aşırı bel ağrım oldu şimdide böyle akıntı birde bebeğin hareketleri resmen göbek deliği altında devam ederse gidicem
Zehra9616 Canselyaren siziyosa korkma sakin git risk degil normal su gelmesi gibi aceleyle cikma yola
Canselyaren Zehra9616 acele davranmam cnm ztn küçük kızım var 2 yaşında takip edicem ama afedersin ayağa kalkınca rahimde batmma da oluyor ve bacaklarım ağrıyor inşallah su deildir🙁