babymoomss Doktor yumurtlama dönemindesin deyince emin olmak istedim ilk defa dün yaptım dün daha belliydi koyuydu kuruma çizgisi olmuş diye biraz değişik olmuş bugün gitmiş anlamadım 🤦🏻♀️
Elifimm1 babymoomss ben de aynı sekılde yapmıştım çatlama olmuş demek . Dün bugün ve yarını degerlndırmelısın
Unlukacar babymoomss canım ovulasyon testi ise çatlamış koyu günü yakaladığın dan itibaren 3 gün değerlendirmen gerekiyor canım
Slakoyncu68 babymoomss canım beklettiğin testler doğruluk payı vermez ertesi güne kadar beklemen yanlış en fazla 5 dk sonra sonuca bakman lazım testi yaptıktan bence tekrar bidaha bi yenile sen inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin ♥️🤲🏻
Gozdeonay babymoomss eğer ilk beş dakikada bu şekilde çıktıysa kesin var doktora git hemen kan verip onaylat hayırlı olsun 😍
Gozdeonay Gozdeonay a gebelik değilmiş ya bende heyecanlandım gebelik testinde bu şekilde çıkınca pozitif cikiyor 🤦🏻♀️
ilayda00 Çatlamış canım zaten silinmeye başlaması çatladığını gösteriyor. O çok koyu olduğu zaman pik noktası artık çatlayacak yakın zamanda demek, çatladıktan sonra da silikleşmeye başlıyor.
Tomrishatun babymoomss cift cizgi görünce o gün dahil 3 gun arka arkaya deneyin canim inşallah seninde tutar💙
babymoomss Unlukacar dün çok koyuydu kuruma çizgisi olmuş dün yaptığım test bugün silikleşti dün değerlendirdim bugün ve yarında değerlendireyim bol havuç yiyorum bakalım inşallah ❤️