Breeze1990 Merhaba ben süt hiç ıcemıyorum benım gibi içemeyıp süte baska birsey koyup ? ıcen var mı veya onun yerine yogurt esedeger mı
Selin12- Breeze1990 ben neskuikli süt içtim hep bazen kakao koydum bazen cicibebe koydum bu şekilde süt ictim
gldn065807 Breeze1990 bende süt içemiyorum yoğurt kaşar yumurta yiyorum şükür bir sıkıntı olmadı ayran iç
lunam Breeze1990 yoğurt sütten çok daha iyi korkmayın veya içiniz rahat etsin istiyorsanız sütün içine bir şey katıp içmenizde de sakınca olmaz sonuçta sütü yine içiyorsunuz.
minikportakal Breeze1990 yarım çay kaşığı kadar nesquik atıyorum canım içine az koyuyorum çok şekerli diye zaten o kokusunu alıyor toksa bende hiç içemiyorum böyle iyi oluyor direk dikiyorum kafaya 😂
iremcannn1907 Breeze1990 canım süt çok içtim ben, bebek için de senin için de çok faydalı. Normalde bende içemezdim ama alıştım sonradan. Kakao koyup deneyebilirsin
mercimeginannesiiii Breeze1990 Ben ilk hamile kaldığımda doktora gittim. Doktor bana sütün bir faydası olmadığını bol yoğurt tüketmemi söylemişti. Tabii ben pek inanmadım illa ki sütte de kalsiyum var. Ama yoğurt kadar değil. Ben de asla yumurta yiyemiyorum. Yapacak bir şey yok. Vitaminlerimizi alıp yolumuza bakacağız ☺️
_Lavinya mercimeginannesiiii Ben de başından beri asla yumurta yiyemiyorum 🥲 Ama farkettim ki sarısı değil beyazı kokuyor ne alakaysa😅 Zaten normalde akına alerjim çıkmıştı küçük bir miktar 🤭 Yerine günlük tükettiğiniz bir besin var mı
mercimeginannesiiii _Lavinya Yaa öyle mi diyorsunuz ? Ben de mi sarısını yemeyi denesem napsam ki 🥲 Hayır yerine yediğim bir şey yok. Hatta balık tavukta yiyemiyorum. Eti de kıyma olarak tüketiyorum. Kendimi ne kadar zorlasamda bir iki lokmadan sonrası gitmiyor. Çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor. Siz yerine bir şey tüketiyor musunuz ?
Lillly Marketteki paketli sütlerin faydası yok zararı var.. dr umun önerisi;protein olarak yumurta arada yogurt, kalsiyum olarak da kuru incir,tahin, brokoli, badem yemek.. bunlarda cok iyi kalsiyum var,zararı da yok
HGulsah Breeze1990 Bende içemiyorum yumurta da yiyemıyorum ama süte bazen nesfit in kırmızı meyveli gevreklerinden koyup yiyorum.
Cemrreedemirci Sütü çocukluğumdan beri içmem 28 senede 20 bardak zor icmisimdir 2. Gebeliğim. Ev yoğurdu nasıl yapıldığı belli olan peynir bal kırmızı et gezen tavuk ve balık yani kısaca dengeli kaliteli beslenmek önemli bence
Nesrincente Breeze1990 bende içemem süt ilk hamılelıgımde hıc sıkıntı yok suanda hamıleyim içmiyorum yumurta peynir yogurt yıyın
Molika Breeze1990 maleseg bende içemiyorum doktora ben süt içemiyorum yerine yoğurt yesem dedim olmaz dedi sütün yerini yoğurt Peynir tutmaz dedi ama elimde değil yapacak bise yok elimde değil 😔
Glsnisa14 Süt öyle çok faydalı bir şey değil ki Ben laktozsuz içiyordum o da çok fazla değil yoğurt ondan daha iyi çünkü sütü ısıtınca değeri kayboluyor ama yoğurt yapınca daha faydalı oluyor vücutta emilimi de kolay oluyor . Peynir de yiyebilirsin yumurta yiyebilirsin balık yiyebilirsin haftada iki kere
Bsra-tasan06 Breeze1990 bende içemiyorum hem midemi bulandırıyor hemde çok gaz sorunu çıkartıyordu. Doktorumla konuştugumda içmek için zorlama onun yerine yumurta yiyebiliyorsan ye ve yogurt. Yogurt yiyebiliyorsan daha iyi demişti bana