Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce 2.5 aylık bebeğimin gelişimi ve kalbi durduğu için küretaj olmak zorunda kaldım 2.5 sonra 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim fakat 2 gündür günde tek sefer kırmızımsı bir akıntıyla gelen bir lekelenme oldu dün direk doktora gittm çarşamba günü gittiğimde karnımdan baktığında çok yeni olduğu için alttan bakmıcam haftaya pztesi gel daha ne anlaşılır dedi benm malesef kanamadan ve ağrım başlayınca cmtesi gitmek zorunda kaldım önce üstten baktı sonra mecbur alttan baktı kanama görmedi fakat 2 şer ml şik 2 adet kist var toplu iğne başı büyüklüğünde de siyah bir nokta gördü şimdi kese doğru yerdemi ve sağlıklımı büyücek kistler büyücekmi büyümicekmi onu takip edecekmiş bana kese oluşumu var gibi ama dış gebelil riskide olabilir dedi hemen düşük önleyici iğne yapışdı serum takıldı evde dinleniyorum salı günü tekrar gideceğim ve süreç nasıl ilerliyor bir sorun varmı yokmı normal gebelikmi dış gebelikmi kistler ne durumda bakıcak belkide rapor yazıcak çalışmamam için bol bol dinlen ve bol su iç dedi böyle bir durum yaşayanınız varmı tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz ben biraz tedirginim korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan birde bu kist olayı korkutuyor beni