Ravzaemine123 mavisssss16 evet var canım bende teleslaniyorum bazen ama Allah büyük Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bebekveannesiii Htcerdogn seninkinde de hareketlerinde azalma oldumu bende dünden beri hareketlerinde azalma oldu🙄
DerinKoss Siracinannesi evett ilk çocuğumuz 🥰 hep kız istedim aslında Rabbim erkek nasip etti böylesiymiş hayırlısıı şimdi oğlumuzu heyecanlaa sağlıkla bekliyoruz 🥰 Peki ya siziin 🙂
Siracinannesi DerinKoss benim ikinci bende hep kız istedim ama nasip değilmiş ikinciye oğlum oluyor 😍😂
Banumut Efraimmm canım ben doktora çıktım henüz gün vermedi ayın 10 unda tekrar gidicem kan sulandırıcı kullanmaya devam edicem sezeryan yada normal ayın 10unda belli olucak inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin 🥰
Efraimmm Banumut inşallah yaaa rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin bende iki gün sonra gidiyorum bakalım
DerinKoss Siracinannesi Aa nasip böyleymiş yaa Rabbim inşallah nasip eder 🙂 İsmine karar verdiniz mii 🥰
Htcerdogn bebekveannesiii bilmiyorum ki kuzum bu ara çok koşturuyorum. Genelde ben boş yatarken hareket edito o yüzden çok gözlemleyemefim