@"Irmakabla merhaba , banada meningomyelosel teşhisi söylendi hamileliğim berbat geçti sürekli her doktor kötü konuştu aldıralım süreç çok zor dediler ama ben Rabbim bana nasip ettiyse bu bebeği başım gözüm üstüne deyip doğumumu bekledim( yalovada yaşıyorum ama bursa yüksek ihtisas eğitim ve arştırmaya sevk edildim orda bebeğimin kontrolleri yapıldı ) sürekli perinatolojiye gittim bursaya kaan bey muhteşem bir doktor gönül rahatlığıyla herkes gidebilir sonlara yaklaştık ve kaan bey evet bebeğin sırtında kese var ve ameliyat olacak doğumdan sonra dedi sezeryan olacaktım planlı 2. Doğumum olduğu için gün verildi ve 28 martta yatışım yapıldı 29 martta ameliyata alındım ve bebeğimi görmeden yoğun bakım ünitesine aldılar 4 günlük olduğundada ameliyat oldu ve şükür ameliyatımız çok güzel geçti beyin cerrahı sinir olmadığı için kesede çok şanslısınız dedi 10 gün yoğun bakımda kaldı kızım daha sonra evimize geldik ama sürekli kontrollere gidiyorum şuan kızım 3. Ayında ve elhamdülillah iyi 🌸Allaha tam tevekkül etmek ve sadece ona bırakıp dua etmek lazım o en güzelini nasip ediyor ben tüm inancımla Rabbimr sığındım ve Elhamdülillah beni yarı yolda bırakmadı Rabbim 🤲🏻