trakyalikizce Deletedmom_85 inşallah canımm amin 🙏🏻❤️banyo ışığım karanlık biraz ondan öyle çıktı sonra flashla çekeyim dedim😅
msjsa trakyalikizce fotorafa bakamadım amma insheAllah vardır dün bende yapdım silk çigi çıkdı şaşdım ama yarın yine yapıcam
Belinay0922 trakyalikizce canim bnde adet oncesi yaptim boyle bi cizgi cikti adetim 2 gun gecikince tekrar yaptim cizgim biraz daha koyulasti inşallah seninkide pozitiftir 🌸
NurMuhammetAbdurrezzak Var bence😍benim de öyle olmuştu ama hemen eşinize söylemeyin iyice ümit besliyor insan öyle olunca. İki üç gün sonra tekrarlayın. Benim adet günüm geçmesine rağmen silikti net değildi sonra netleşmişti. Hayırlısı olsun 🥰🥰
trakyalikizce NurMuhammetAbdurrezzak ben de sonradan heyecanım biraz hafifleyince düşündüm öyle yapmak daha iyi olacak dedim🙈 inşallah birkaç güne iyice netleşir🙏🏻🤍
Bedriye12 trakyalikizce bana var gibi geldi sanki ya hayali çizgi diyolar buna çok çok yeni olabilir adet tarihini bekle bence heyecandan nasıl bekleyeceksen😂
trakyalikizce Bedriye12 hiç sormayın ya kalbim hala deli gibi çarpıyor içim içime sığmıyor🥲 bir yandan da bel ve sırt ağrım vuruyor tabii😅 inşallah vardır bekleyeceğim bakalım🙏🏻🤍
Esrasez trakyalikizce merhabalar, bence pozitif sizin.gecen hafta 2 gün arayla yaptıgım testleri yüklüyorum ve su an kan testim pozitif hayırlı olsun sorunsuz ilerlesin inşallah 🤩 [https://resimyukle.io/g/07aDjjS2cJ](https://)
trakyalikizce Esrasez benimki de bu ilk fotoğraftaki gibi gözüküyor gözle bakınca 🙈 hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 İnşallah benim de böyle olur🥲🥲🤍🤍
Bryunetka trakyalikizce Hayali bir çizgi var gibi ama canım sen iki gün daha bekle hem test yaparsın hem kan verirsin. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌸
Bedriye12 trakyalikizce bugün Kandil hamile bir kadın olarak sana mutlaka dua edeceğim bizi bilgilendir unutma 🥰
Esrasez trakyalikizce tesekkür ederim 🥳önemli olan ilerlemesi sabırlı olup baktırmak lazım kanda yavas yavas yükseliyor bol şans ☺️😄