bsnrd Kızlar 20gnlk bebegm ve alarmı duymdm bir saat fazldn aç kalms oldu o da ağlamadı beslymdm😓szde de oluyor mu soncta bzde insanz uykusuz kalyoruz.ama vcdn yapıyorum umarım sadce bnm basma gelmemstr.suan meme de oynuyor keyfi yernde🤗
Miiiii bsnrd olabilir canim ben bigun uyanamadim esim uyandirmis kucagima vermis yatakta oturur vaziyette oyle oturmuş hala uyuyorum sonra esimde su icmeye gjtmis bana bebegi verdikten sonra geri geldim çocuk gozlerkni acmis oyle sana bakiyo djyo sende uyuyon 😂😂😂😂 kesinlkle hatirlamkykrum
Glzz bsnrd ben doğumdan cıktıgım gün uyumuşum bide emzirdim sanıyordum sanaha kadar bayılmiş gitmişim bende cok üzüldüm uyannca ama rüyamda emzrmişim oluyor canım böle seler uyannca çok korkmuştum o gün Allahtan mama vermiştim tok tutmuş demekki..Rabbim yavrularımızı korusun🤲🏻🌸
ogrencianne35 bsnrd sariligimiz yüksekti bizim sarılık düştükten sonra yani 15 günlüktü kızım ondan sonra geceleri kaldirmadim kendisi kalktığı zaman emzirdim
bsnrd Miiiii aynen ya alarmları duyardım ama bu sfr kapamisim galba .gece çok zor uyumuştu sanrm o yüzden kalkamdm.ama artk çift alarm kuracak eşimin telini de.🙂
bsnrd ogrencianne35 sarılık riskimiz yok usukur.peki kaç saatte uyanıyor sizin bebek.bizim ki uyanmiyor her sefernde ben uyandrym yoksa saatlerce uyuyack ztn.
ogrencianne35 bsnrd 😂 doğduğundan beri uykuyu sevmeyen bir kızım var 9 aylık mesela sabah 6 da uyandı daha yeni uyudu 😂 1 aylıkken de en fazla geceleri 2 saat uyur uyanırdı meme için
bsnrd ogrencianne35 ya biz daha 20gunluguz.daha düzene grmedi sanmam bu kdr uyusn🙂gece bazn zor uyuyo ama uyanmiyi😁