Arzu24 bebislerimi_buyutuyorum bende geçirdim covid 2 kez ama covid olunca tikanikligim yoktu benim hic
bebislerimi_buyutuyorum Arzu24 herkeste değişik yan etkiler gösteriyor çok kötü bir durum burun tıkanıklığı 🙄 ben şuan o bahsettiğim sprey sayesinde rahat nefes alıyorum
bebislerimi_buyutuyorum Arzu24 yok kız merak etme gebelikte burun eti sinüsler falan şişiyor diye nefes almak çile haline geliyor ama doğumdan sonra anında geçiyor
Suzan-mustafa55 Mervekrek çok kilodanmı sizinde son ayımda boğulurken uyanıyordum resmen o yüzden uyku uyuyamiyorum şükür son gunlerim
Arzu24 bebislerimi_buyutuyorum 35 haftalık oldum ama karnım daraldı iyice çok zayıfım kendimde muhtemelen yakında gelir herlade doktor Nisan 13 dedi ama tahmini sanmıyorum o kadar bekliyceni
altintaslar bebislerimi_buyutuyorum Ah bende covid oldum. Öncesinde hamilelikten dolayı kuruluk tıkanıklık vardı fakat covidden sonra seviye atladı resmen. Böyle bir burun tıkanıklığı hayatımda yaşamadım. Covid bitti burun tıkanıklığı kaldı ve öyle böyle değil. İğne ucu kadar nefes alamıyorum dolu ve akmıyorda. Kafayı yemek üzereyim 😣
Arzu24 tucee-98 beni hiç bişey geçirmiyor yalnız sirke bal ılık su karışımı içmeye basliycam bakalım o fayda edicekmi
altintaslar Arzu24 Evet 2 doz aşılıyım. 3.’yü geçiştiriyordum. Yine hafif atlattık sayılır ateş oldu 1.5 gün düşmedi hiç sonra gribe çevirdi. Ama burun tıkanıklığı asla geçmiyor
Nurakin077 Mervekrek haftalardır çektiğim sorun bide üzerine grip oldum korkunç bir durum asla horlamayan ben eşim horlamaya başladığımı söyledi ve ben bile bazen horlarken nefessiz kalıp sıçrıyorum cidden kabus gibi
Arzu24 altintaslar bende sadece oksuruk vardı başka bişey yoktu geçti cowid ama 2 hfta snra kadr burun tıkanıklığı başladı bu da xovidden olamz cnku burun içi şiş gibi