dicle2127 Edanuraksoy ben tepecik eğitim araştırma hastanesinde sezeryan olacağım 32+1 im tepecikte olan var mı acaba
Ssemagulerr Ebru1234- hangi doktora gidiyorsunuz acaba yılbaşından önceki fiyatlarda o civardaydı çok fazla zam gelmemiş
Duha35 Ssemagulerr bende can hastanesine gidiyorum. . Doktorunuz kim acaba. Birde pakete neler dahil . Rica etsem yazabilir misiniz
semakulekci Kubgkm Doğum anında fotoğraf çekimi ertesi gün fotoğraf çekimi oda süslemesi bebeğin sonrası işitme testi vs muayeneleri
semakulekci Kubgkm rica ederim belli değil canım bekliyoruz kızım ne zaman isterse 😊 programa göre 11 gün kaldı sizin ne zaman hangi doktora gidiyorsunuz
Kubgkm semakulekci maşallah sağ sağlim kucağına alırsın inşallah. Ben dr sümeyra tatara gidiyorum daha 8+2 deyiz 😊
Eymensmom35 Edanuraksoy bende egepol düşünüyorum ilk doğumum su hastanesinde oldu fakat şimdi hep yeni yetmeler varmış hemşireler desen ilgisizdi pek sevemedim
Selindemir Eymensmom35 benimde su Hastanesi’nde olucak Allah nasip ederse ama hiç gitmedim özel doktora gidiyorum doktorum orda yaparız doğumu dedi kötü mü su hastanesi acaba
semakulekci Kubgkm amin canım cümlemize inşallah 🙏 tanımıyorum ilk defa duydum 😊 yeni hastaneye geliyorsun değil mi