Helenspark ya varya ben biliyordum böyle düşündüğünü ama eşim annesi yüklü alışveriş yapacak sanıyordu bana diyor du ki kac gündür benim kendi annem baya aldı çeyiz diziyor bebeğe dur bekle benim annem de baya alır alsında sende kalan eksikleri alırsın acele etme dedi bugün annesiyle alışverişe gittik sırf ona özel o alacak diye bir ve iki yaş olarak aldı ben büyük alicam dedi ikili alt aldı birde alt üst takım oda küçük gorumcemjn itelemesiyle yoksa onları da almayacakti ve gorumcem 10 yaşında düşünün dedi ki anne bahane bulmayı bırak alacaksan al almayacaksnda alma yani dedi ondan aldı yani her tuttuğuma diyor ki kendin alırsan al ve sanıyor ki bundan kötü birsey yok desem ki kızıyorum kırılıyorum bir ton laf söz olur ya şaka gibi Allah aşkına haksizmiyim ağız bezi şeklinde zıbin takım var bilirsiniz belki 20 30 liraya böyle bana dediği hastane çıkışına da gerek yok yani bir kere giyecek sadece asiri küçükler bundan al alırsan dedi onu aldırdı bana ağız bezi gibi vallahi ilk bebeğim hevesimi kırıyor kadın eşimde şaşırdı zaten kızdı baya kendi kendine 🤣