D-92 Rahmim ve karnım iyice ağırlaşmaya başkadı sancılarda vuruyor sizde durumlar nasıl bebek hareketlerini takip ediyor musunuz mesela
Gulerdemr01 D-92 36. Haftaya girdik kızımla panda gibi hissediyorum kendimi valla cok zorlanıyorum yere oturdummu zar zor kalkıyorum cok ağırlaştım Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucagmza alalm bebişlermzi 🌹🙏💕
ElifSencan123 D-92 37+1 iz iyice agirlastim herşey zor geliyor birde daha yeni basliyoruz hazırlıklara çünkü korona olduk ve bu zamana kaldı malesef temizlik, kıyafetleri yıkama,hastane çantası falan hepsini daha anca yapicaz inşallah yetisirim
D-92 MrsMavis günde kaç kez yeterli dedi doktor benim 10 kez dedi … valla son zamanlar gerçekten ve hissediliyor tüm vücutta hala gram uyku yok
Gmz34- D-92 eeet birinci de sezeryan çünkü 10 gün kaldı ama daha çok var deyip avunuyorum .daha beşik yok yatacağı bu hafta sonu gelecek
D-92 Gmz34- bizimde yatak yok bu hafta ulaşacak inşallah anca yetişti bişe olmaz artık 22 gün var banada tabii ne zaman isterse o zaman gelecek bakalım hayırlısı olsun
D-92 ElifSencan123 aaa çok geçmiş olsun tatlım 😔 Valla bende dün toparladım bebeğin eşyalarını o yüzden yetişir merak etme allar büyük ☺️ Daha kendi eksiklerim gırla 😖
D-92 MrsMavis bende resmen paranoya oluyor ama 10 u geçiyor şuanlık bazende ⅞ de kalıyor yanlış saymışımdır diyorum