Hemsireveanne Kızlar 30. Haftaya girdim ve bebegin henüz kıyafetlerini hiç almadım 32 de alıp 34 35. Haftalarda hastane cantasini hazırlamayı düşünüyorum geç mi kalırım sizce
queenz Hemsireveanne Ben alışverişi tamamladım, kafamda belirledim zaten ne koycagımı 36 haftam da falan hazırlicm bnde
pnrgzms Canm bende 32. Hftadayım 35 hafta gbi hazırlamayı düşünüyorum suan benmde hazır degl daha alışverş yapıcam
Hemsireveanne Deniz2961 ayy çok sevindim peki kıyafetleri neye gore aldın 0-3 veya 3-6 ay kacar tane aldin
Deniz2961 Hemsireveanne abla Bn hıc almadım dıyebılırm ablam Amerika yasıyor o aldı hep sagolun 03 cok az aldrdm ama
Nlyakts Hemsireveanne herseyi hazir olduktan sonra cantayi hazirlamak iki dakikalik is canim.ama alisverisini yap yikamasi utulemesi falan ancak tamamlarsin
Melikek Ben 28den sonra parça parça almaya başladım 34te yıkadım. Şimdi 35iz. Haftasonu da cantasini hazırladım.
Tosbik Hemsireveanne :)) biz 26haftaligiz ama 30.haftamda hepsini yıkayip ütüleyip hazirlamayi düşünüyorum. Noluuuur ne olmaz. Allah büyuk belki erken dogum falan olr Allah korusun. Ortada kalmayalim 🤷♀️😊
SineMirayAksoyeri Hemsireveanne 35. Haftadaym haftaya kontrolum var haftaya haftasonu yaparm diye düşünüyorm
_SLNPSHR_ 35 ve 36 haftada doğuran arkadaşlarımla doldu etrafım o yüzden ben hazırladım koydum kenara bugün 35.haftaya girdik
Hana_33 Kimisi erken doğumu gözede alması lazım. Ben hep kendimi herşeye hazirladigim için çantamı 26 haftalıkken hazrldm
Hemsireveanne Hana_33 maşallah çok da erken olmamaış mi dr erken doğum riskin var konusunda birşey mi dedi
SevcanahinBingl Hemsireveanne bende 32. haftada yaptım ama cok pişman oldum keske daha agırlasmadan yapsaydım cok yorucu oldu.Eger tüm işinizi kendiniz yapmak zorundaysanız benim gibi bir an önce yapın sonra zor oluyor
Hemsireveanne SevcanahinBingl Evet bak bu konu da çok haklısın çünkü ben artık çok gezip dolaşamaz dolaşsam bile hemen yorulmaya başladım ama ne biliyim hala kafamda kiyafeti nasıl alacağım hangi bedeni alacağım k9nusunda kafam karisiyir