nursanyildiz Deletedmon72737 hergun taze kaynatıp içilecek ama herseyin fazlası zarar olduğu gibi soğan suyunuda en fazla 15 gün kullanın ben 1 ay hrrgun aldım en son kanamalı idrarla kendimi doktorda buldum
nursanyildiz mom130 bende aynı şekilde gecen yıl mayıs ayında kaybettim kürtaj oldum hiç korunmadim olmadı hala nasip
Deletedmon72737 byzogrtmn işte herkes adet bitiminde basla diyo 15 gun kullan E ben duzenli adet gören biri olarak o aylarda ya yumurtlama gorursem…sogan suyu ilthap enfeksyon iyi geldiği gibi sprm hucrelerini de bi guzel salsa dışarı o zmn gebe kalamam ki bugun periyodmn 2..gunu bugunden baslicam 1 hafta kullanicam inşalah faydasini görürüm
byzogrtmn Deletedmon72737 evet riskli beni ovulasyon testi yaptığım için yumurtlama görünce bırakıyordum. Test olmadan riskli çünkü onunla hemen yumurtlama oluyor
Nazmhmt Ben düşük yaptım kanamam başlamamıştı ama 3 gün sabah ve akşam 1 tam soğanı kabugunu soymadan 4e bölüp suda rengi cikana kadar kaynatıp öyle içtim. 10 gün kadar kanamam oldu ondan sonraki adet günlerim de duzenli devam etti.
reyazvuz mom130 mom130 hayıt tohumunu nasil kullandınız acaba. Normal aktardan alıp kaynatıp mi ictiniz
mom130 reyazvuz evet aktardan aldım. Bı tatlı kaşığı koyup üstüne sıcak su ekliyordum. Beş dk demleyip aç karına sabah akşam içiyordum.