havva0917 Merhaba hanımlar 35+3 günlük gebeyim. 4 gündür hastanede yatıyorum. Böbreğim şişmiş stent taktılar böbreğime hamileliğinde böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa yardım edebilir mi. Doğumda sıkıntı yaşatıyor mu 😔
Mydream havva0917 Bende de büyüme var şu an ama daha ilerlememiş stent takilmadi ilaç kullaniyorum,sizde de onceden varmiydi azda olsa?
havva0917 Betus93 geçmiş olsun. Uyuşturmadılar dimi sizi de 😔 benim sağ böbreğimde de büyüme olmuş aynı acıyı tekrar yaşamak istemiyorum 😔
Betus93 havva0917 belden asagi uyusturdular canim. Double j stent takildi. Simdi agrisina dayanamiyorum ama napalim bobreklerimden olacaktim yoksa
Mydream havva0917 Bende agrilar vardi şiddetli ama şimdi yok geçti, büyüme durmuşmudur acaba? Sizde nasil olmuştu?
havva0917 Adaada canım ayaklarda aşırı şişlik sık sık idrara çıkma ve bel ağrısı. Bunkarın hepsini biz hamilelikten sanıyorduk ama öyle değilmiş 3. evreye gelmiş şişlik biz anlayana kadar 😔
havva0917 Betus93 uyuşturmadılar beni hiç bi şekilde ben ağlaya ağlaya taktırdım ama çok zor bi durummuş Rabbim kimseye yaşatmasın kontrol ettirin siz bir 😔