Canankanat18 Arkadaşlar yarın çok büyük indirim var hamile olan bayanlar mutlaka gidin bebişinize doğum kıyafetleri yeni doğan ürünleri hepsi indirimde tekstil Ürünleri indirimde kaçırmayın fırsatınız varsa gidin Kocaman öpüyorum sizleri 🥰☺️
mercimeginannesiiii Canankanat18 Ay e bebekten artık nefret ediyorum yaa.. 15 liraya aldığım hello baby penye yeleğe 65 lira mı ne etiket basmışlar. Şok oldum görünce. Trendyolda 95 TL ye satılan tarak seti e bebekte 150 Tl. 9 lu depend 60 tl idi ben 16 lısını trendyoldan 72 TL’ye aldım. Bilmiyorum bana fiyatları uçuk geliyor.
Canankanat18 melekkizim_00 bi kere daha bu şekilde indirim olmuştu 1200 TL’ye ürün aldım kasada 600 TL’ye düştü 10 TL’ye takım bile almıştım karışık çoğu şeyde indirim var
Canankanat18 Esber uygulamasında tabiki görebilirsiniz ama bide kasada bunun indirimi çok fazla oluyor 10 20 TL düşüyor ürün başına
Canankanat18 melekkizim_00 mağazaya gittiğinizde göreceksiniz ve uygulamasında çoğu şeyi göstermeyen ürünler mağazada çok uygun fiyata satılmakta
Canankanat18 sherlock tekstil ürünü yazıyorlar ama çoğunluk üründe var bebek bezleri çatlak kremleri bir çok üründe ben sürekli bakıyorum ve girerseniz uygulamaya görürsünüz
Canankanat18 mercimeginannesiiii bitanem bazen fiyatlarını unutabiliyorlar ama bazen de o kadar düşürüyorlar ki işte takip ediceksin indirimli anını denk getiriceksin ben her zaman indirimli anına denk gelip de aldığım ürünleri 100 200 e başka sitelerde gördüğümde oldu
Mervekrek mercimeginannesiiii bende dün koli ıslak mendil aldım 135 internette 100 lira kazık yedim 😳
sherlock melekkizim_00 yok yok daha önce de girmişti zaten tekstil ürünleri. 1 şubattan beri her gün bi kaç marka girdi indirime.
Canankanat18 sherlock 12 şubatta gittim tekstil ürünlerine özel deniliyordu fakat bebeğimin hemen hemen herşeyini aldım
sherlock Canankanat18 biliyorum evet 1 şubattan beri çok şey aldım. Büyük indirim deyince insanlar biraz yanlış anlayabilir. Yarın indirime girenler şubat başından beri girdi zaten çokça onu kastettim.
Canankanat18 sherlock anlıyorum seni zaten fakat hani gidip aldım ve bir çok üründe indirim olduğunu ve kasada büyük indirimden yararlandığım için sizlede paylaşmak istedim
sherlock Canankanat18 yazıdan biraz sert anlaşılıyor sanırım kötü bir şey demedim ben yukarıda biri yanlış anlamış düzelttim sadece. Teşekkür ederiz. Yarın ben de gideceğim ☺️
Canankanat18 sherlock 🥰 tabiki gidin bende gidiyorum çok heyecanlıyım kızıma yeni ciciler alıcam rabbim isteyen herkese nasip etsin
Deniz2961 Canankanat18 ya siz diyince girip baktım da sanki ince fiyti şişirip snra indirim yapiyr nerden anladınız derseniz 54t l.ye aldiigm hastne ciksini önce 75tl.yais.snra %28 indirm.diyip 54 de düşürmüş
Canankanat18 mercimeginannesiiii ben sleepy ıslak mendili üçl Deniz2961 bebeğim fiyatları mesela 50 TL olan bir ürün kasada bana 23 TL’ye düşürdü kasada indirim oluyor yazan fiyat indirim değil