happybaby123 Zeytin20 benim hazır sayılır ama sürekli iç sesim bir eksik var diyo o çanta bana hep eksik geliyor 😃😃
Zeytin20 happybaby123 aslında hiç tamamlanmıyor psikolojik olarak dimi 😂 ben liste yaptım aklıma geldikçe. Pıt pıt koyup geçiyorum. İlk doğumda da öle yaptım eksiğim yok fazlam vardı 😂
dilek6 demettt333 pazar günü ameliyat için gün veriyor mu ki doktorlar benim ki 21 Mart pazartesi verdi
Busra2013 Zeytin20 bızım 7 mart gozukuo ama normal olck daha oncemı gelır daha sonramı gelır bılmıom ama son 9😂
Bildircininannesii Zeytin20 bennn yaaa yatış verdi o tarihee ama dha hersey hazır değil ev temizlenmediii
Zeytin20 Bildircininannesii benim çantam hazır değil. Ev içinde abla tuttum gelip temizleyecek asla yapamam 3 yaşında oğlum zaten. Hergün bi oda yapsam içime sinmiyor zorlanıyorum da.
Bildircininannesii Zeytin20 benm de 3.5 yasında kızım var. Hersey zaten cok zor bide temizlik yapamam. Bende abla cagırdım basına da annem gelecek. Doğumdan önceki hafta yapılacak temizlik. Canta da tam hazır değil neyin rahatlığı bu bilmiyorum 🤷♂️
Zeytin20 Bildircininannesii 2. Ler rahat oluyormuş emin oldum 😬 benim annem doğumdan 1 gün önce gelecek bide 😵💫 evet çocuk varsa yapmak zaten mümkün değil
Gorkem97 Derin2108 bebisin kac kilo suanda canim 🌸 bende merak ediyorum acaba kacinci haftada alir diye de o yuzden soruyorum ☺️
demettt333 dilek6 sezaryen günü değil benim ki. Tahmini normal doğum tarihi olarak 20 Mart gözüküyor . Erken geç ne zaman gelir bilmiyorum 🤷🏻♀️