mesa34 Arkadaşlar çamlıca medipol hastanesine randevu aldım, ama hastanede yenidoğan yoğun bakım yok diyorlar böyle bir bilgisi olan var mııı???!!
3mlek2bebkannesi mesa34 canım ben doğumu orda istiyodm özel kliniğe gidiyorum bebeğin küvoz ihtiyacı olma ihtimali yüksek doktorum oranın küvozünü pek beğenmedi yeterli değil dedi eğer mutlaka küvoze girecekse bence iyi araştır
mesa34 @Esrasena emin misiniz yoğun bakım olduğuna, çünkü bebek bakım ünitesi var yoğun bakım yok diyorlar bebekler için
SnurY mesa34 nette var görünüyor aslinda ama bnde orda dogum planlıyorum merak ettim simdi 🤔 hastaneyi arayıp sordunuz mu
mesa34 @SnurY internetten çok araştırdım da kesin bişey bulamadım, bende birinden duydum bende orda doğum yapmayı planlıyorum ama eğer yoksa tabiki fikrim değişir
mesa34 @SnurY Yo hayır bu gece öğrendim hastane mesai saatleri arasında olmadığı için cevaplayamadı doğal olarak ama yarın net bilgi edinirim diye düşünüyorum
Mrvm Ben geçen gün fiyat bilgisi alırken sormuştum. Var demişlerdi. Ama şimdi emin olamadım sizler böyle deyince yarın randevum var unutmazsam sorayım direk doktora.
mesa34 @Deletedmom2265 ben daha ilk deda gideceğim zeynep elmalıyı çok önerdiler normal doğumu destekleyen bir doktormuş, hiç duydunuz mu?
mesa34 @3mlek2bebkannesi yoo şuan öyle bi ihtimal yok Rabbim hiçte vermesin inşAllah, ama tabiki öyle bi durumda bebeği başka yere sevk etmeleri gerekir bu durumda da o psikolojiyle bide bebekten ayrı kalmak korkutuyor beni
Mrvm Ben bugün sordum arkadaşlar. 34 haftalıktan sonra doğanlar İçin olduğunu söyledi. 34 hafta altında doğan bebekler için diğer hastanelerimize yönlendiriyoruz diye belirtti.