tazeannecik1 Bizde öyle değil neden acaba ya 38+6 olduk an itibariyle,karnımda sürekli tepişiyor geriniyor vajinama doğru batma hissi yapıyor, sancım falan yok sadece hafif bir kasık sancım var yani bildiğim ve anladığım kadarıyla 😣😣
Boesie tazeannecik1 Bende 36 olmak uzereyim ama vajinamdan cikacak gibi acayip hareketli,uyumaya calisiyorum ama kesinlikle uyutmuyor bazen hicmi yorulmuyor diye dusunmeye basladim😅
gldn065807 tazeannecik1 yok hiçte azalma yok maşallah 35+0 hiç durmuyo kıpır kıpır kafası aşağıdaydi elleriyle ne yapuyor bilmiyorum acayip canımı acitiyo cadı kizim
Cotanakk tazeannecik1 geçenlerde ben de böyle bi post açmıştım 38+2 içerde boks maçı var karnımı delip çıkacak sanki canımı acıtıyor artık hareketleri
tazeannecik1 Boesie Valla bende anlamıyorum yaa internettede baktım hep hareketler azalır diyorlar yeri kısıtlandığı için ama bizde tersi 🤣
Svdonal Ben 37+3deyim aynı seyleri bugünden beri yaşıyorum normalden fazla hareketli ve hareket ettikce rahmime baskı ve agrı yapıyor,bazı hateketleri kasığımda da hissediyorum büyük ihtimalle kanala giriyorlar artık yavas yavas
tazeannecik1 Svdonal Benim kafasını sokmuştu kanala acaba diyorum daha çok mu ittirdi yoksa geri mi çekti anlayamıyorum yaa 🙃 Salı günü kontrolüm var bakalım görücez
Mervee522 36+5 deyim 2 gündür hareketleri baya azaldı bende merak ediyorum ister istemez insan tedirgin oluyo😔
Cotanakk tazeannecik1 şuan 38+2 yim kuduruyor içeride bir değişiklik yok 🥲 ve durup durup bi kasılma geliyor karnım taş gibi oluyor nstde 60-70 sancım çıkıyor bu kadar 😁
tazeannecik1 Cotanakk Bu kesinlikle tam anlamıyla kudurmak 🤣🤣 Bende salı gidicem bakalım sancı falan çıkacak mı 🤭
Dilara08 tazeannecik1 valla herkes azaliyo diyo bende 30dan sonra daha hareketli oldu suan 37+5im tepiniyo resmen ayakda durayim oturayim fark etmiyo suan bile hareket halinde ve hareketleri canimi yakiyo.yorulmuyomu uyumuyomu anlamiyorum.galiba dogdukdan sonra sabahliycaz surekli 🤣