AngeL- Kızlaar bi türlü adet olamıyorum 4 gün geciktim hamile de değilim 😏 var mı bildiğiniz doğal adet söktürücüü 😅
Lulikli AngeL- ben tam 1 ay olmamıştım 😅 sonra kan verdim negatifi görüp salınca hamile değilim diye 3 gün sonra oldum 😅 belki olursunuz bi kaç güne
AngeL- Lulikli ya bende ilk baş acaba hamilemiyim dedim ama 😅 2 kere hızlı test yaptım beynim hala inanmıyor galibaaa 😅 gelmiyor gelmedikçe stres oluyorum zaten gelmediği için sinir gerginliğini saymıyorum 😂
AngeL- Lulikli her ay kolumu deldirmekten yoruldum artık kuzum 😅 eşimde diyor git kan ver diye inat ettim artık adaçayı vs içiyorum gelsin diye ama yok
Lulikli AngeL- kız belli olmaz bi şey vardır belki boşver küçücük delik en azından süreç hızlanır 😀 sen yinede içten içten vardır acaba mı diye insan umut ediyor çünkü yani ben öyleydim 🥴
Mimii94 Ben kekik çayı demlerdim bi de bi tatlı kaşığı bala 1çay kaşığı çörekotu katıp yerdim. Nerden duyduysam 😂 ama işe yarardı
Lulikli AngeL- sağol canım amin 37+4yiz 🥰 sen istiyorsun herhalde allah sana da hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 💐