Günün geliyo bismillahirrahmanirrahim diyosun sonra ya sancın başlıyo ya da başlasın diye fitil sokuluyo diyosun aaa hiç acımıyo tabi tecrübesizsin sonra bikaç saat geçiyo ooo düzenli sancılar başlıyo 10dk ya bi düştümü bu sefer acıdan bağırmaya başlıyosun en son dakkada bir gelmeye başlıyo tam bi dakika sürüyo ve 1 dk sonra yine başlıyo sancı bittiğinde kuş gibi olup 1 dakikalığına uyuyodum devlette doğurdum ben riskli doğumdu bi yudum su içemedim sonra doğuma yakın suyum patladı beni ayrı bi odaya aldılar alttan bişeyler yaptılar galiba bebişin yolunu açıyolar kafasını falan düzeltiyolar çok acıyo ama bağırınca acımıyo sonra go to sancı odasına bağırmalar falam ben en son dedim hemşireeeğğ geliyoo 😂😂 sonra doktor geldi ıkın ıkın ıkın sonra hemen doğumhaneye 5 dk sürmedi doğurdum balık gibi kayıverdi içimden gram acım ağrım kalmadı uyuşturmadan kestiler bide hemen geldiği için sonra dikerken şu idrarın çıktığı çıkıntı gibi bişey var ya orası uyuşmazmış 2 taneyi attı bağırdım yine çok acımıştı oğluşumu göğsüme koydular dikişleri hissetmedim bile sonrası güllük gülistanlık ama benim 14 saat sürdü suyum bittiği için doğum başlatıldı amaaan ay neyse o yüzden bu seferki doğumda son ana kadar evdeyim