_Lavinya Ergullll Ya aslında çok da ilgili bir bayan ama 🥲 karantinadan da çıktığımı öğrenince biraz tedirgin oldu. ☺️ Hayırlısı bakalım ne zaman 😜
Tugbadmr Ergullll genelde karnın alt kısımlarında hissedersin bağırsak hareketlerinden çoo farklı bir his aslında bence sonra o seğirme dediğin şey gitgide güçleniyor ☺️
drytcvkarsln _Lavinya sağlık ocaklarına bir gram güvenım yok insan korkutmaktanda başka bişi yaptıklarıda yok
_Lavinya drytcvkarsln Bizim doktorumuz hemşirelerimiz öyle iyi ki ☺️ Su an karantinadayiz, aile hekimimiz pazwr olduğu halde sürekli arıyor. Ulaşamadığında eve bile gelmeye kalkıyor 😅 Ben de ilk defa insan gibilerine rastladım 😏
drytcvkarsln _Lavinya iyilik kötülük açısından demedim… testler mesela öZellikle kan testlerine güvenöıyorum bekliyorlar çünkü… arkadaşımın kanı resmen yanlış bakıldı.. eminmiş gibi muamele yapmışlardı
Bernadenizserkan Ergullll Ben 11 haftalığım Doktorum 20 haftadan önce tam olarak hissetmen mümkün değil dedi . Umarım en yakın zaman da hissederiz. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
_Lavinya drytcvkarsln Himm o konuda dediğinizi anlayamadım. Bizim burda devlet hastanesine gönderiliyor testler. O yüzden bir sıkıntı görmedim ama olmayacağı anlamına gelmez.
drytcvkarsln Ergullll tekme olmazki o haftalardA 🤗çok küçükler tekmelerını hissetmemiz imkansız .. pıtır pıtıt kelebek dokunup kaçması gibi
Bebetoveannesi Ergullll 17. Haftada hissettim kızımı canım suan yine gebeyim 10 haftalık dün hissettim ve bugün sabah doktorum ikinci gebelik erken hissedebilirsin dedi 10. Haftada sol tarafımda hissettim yani canım ama ilkinde 17 de ☺️
Bebetoveannesi Ergullll demi aynen bende öyle ☺️ Hiç bu kadar erken beklemiyordum ama garip hissettim ve mutlu 🥰