Gizemozdamar Mrb hamişler😍 Şuan kaç haftalıksınız,kaç kilo aldınız,cinsiyetler bellimi 😍 Ben 14 haftalığım cinsiyet daha belli değil,kilom sabit🤭
Kbra52 Gizemozdamar bende şuan 7+5im ilk hamileliğim buradaki hamilelerden birsürü birşey öğreniyorum her gün iyiki burası var 💗
Portakalkokulum Gizemozdamar 38+1 ilk qebeliqim 62 kiloydum şuan 67 kiloyum prensesim olucak Allah nasip ederse 🥰
gldn065807 Gizemozdamar 35+0 7 kilo aldım şimdiye kadar 66 kiloyum kızım olacak inşallah hayırlısıyla
Aysenkaya Gizemozdamar merhaba bende 14+2 haftalığım 1 haftadır kasık bel ağrım var doktorum gayet normal kas ağrısı dedi magnezyum verdi ama geçmiyor sizde de oldu mu böyle ağrılar
Gizemozdamar Portakalkokulum 🤍🤍 5kilo sadece😍 Çok iyii inş bende çok fazla almamm, doğumada az kalmıss sağlıkla alın kucağınıza,ismi belli mi 😍😍 Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz birde
Gizemozdamar gldn065807 Umuyorumm bende fazla kilo almamm🤭 Sağlıkla alın kucağınıza İsmi belli mi😍😍 Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz birde
Portakalkokulum Gizemozdamar Amin ins Tskederim canım ismi Ova ben tam 3 aylıkken oqrendim kızım kendini erken qosterdi🥰😃
gldn065807 Gizemozdamar net olarak 16 haftamda öğrendik ismi okadar zor ki ya bir türlü karar veremiyoruz ama defne olarak düşündük bakalım nasip ne olacak 😊😊
Gizemozdamar Aysenkaya Benim kasık ağrım arada oluyor rahatsız edici derece değil,bende daha çok karnımda şişlik var kabız sorunuda yaşıyorum arada o rahatsız ediyor bayağı🤦🏼♀️
Aysenkaya Gizemozdamar şişlik bende de oluyor bi çaresini bulamadım ama kabızlık için bol bol ceviz ye çok iyi geliyor
Asliiiiaslannnn Gizemozdamar yaa bende 6 haftadayım çok fena kabızlık çekiyorum komposto yaptım onu deneyeceğim
Gizemozdamar Aysenkaya kasık ağrısına normal diyorsa doktor korkma canım,ama kabızlık normalmi acaba,daha sormadım doktora sorucam bende
bebislerimi_buyutuyorum Gizemozdamar şuan 26+1 haftalık hamileyim 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 61 kiloyum…çatı ağrısı var şişkinlik var burun tıkanıklığı zaten hiç geçmiyor 🙁🙄 bir an önce doğsun istiyorum 🤷🏻♀️ve bir prensim vardı Rabbim bir tane de prenses nasip etti beklemedeyiz ❤️🥰😊🤲🏼🤲🏼🐣🤲🏼🐣🐣🐣baby loading….
Gizemozdamar bebislerimi_buyutuyorum Ahh Sağlıkla alın kucağınıza😍 bu ağrılar normalmi pekii çatı ağrısı falanm. Atlatırız inş bu günleri de🤦🏼♀️🥰
bebislerimi_buyutuyorum Gizemozdamar evet normalmiş 🤷🏻♀️🙁 karnımın ve bebeğin buyumesine bağlıymis 🤷🏻♀️😥