Minigin_annesi0 Kızlar hastane için pijama aldım ama bi tane de uygun fiyatlı almak istiyorum. Bildiğiniz kaliteli ama uygun fiyatlı pijama takımı sitesi, modeli var mı?
mervesglm Minigin_annesi0 bütçen ne kadar bilmiyorum ben 118 tlye aldım daha yeni ve birde büyük beden. 90 tlden başlıyor ürünleri. Trendyoldan nicoletta yaz filtrelemeni yap istediğin fiyata bulursun. Başka mağazalarda da vardır illaki ama ben ordan aldığım ve memnun kaldığım için öneriyorum.
MerveeD Minigin_annesi0 ben bugun lcw ye ugradım uzun kollu pijama takımı vardı guzel iç göstermeyen 150 TL idi önü düğmeli
tugbakilic Minigin_annesi0 ben lc waikikidan cark cevirdim oyle surekli indirim cikiyor zaten 320 tl alisverise ye 60 tl indirim cikti bende iki pijama takimi ekledim biri en pahali 179 liraydı diğeri 140 liraydi fistik gibi iki tane pijama takımıni 260 lira ödedim aldim cokda guzel kaliteli çıktı
Beyzan738 Minigin_annesi0 https://imgyukle.com/i/EIwcJ6 bende bunu buldm parayi denklestrnce bundan alcm uygun olarsk fiyat bunu buldum istersen sende bak cnm
Minigin_annesi0 mervesglm tamam canım bakıyım bende o fiyatlarda arıyorum. Bende Trendyoldan bakıyorum da içime sinen olmadı o dediğine bakıyım
Minigin_annesi0 MerveeD bende diğerini lcden aldım da canım 100 liralık falan bakıyorum değişiklik bulunsun diye
Minigin_annesi0 MerveeD aynen öyle evde ne olsa giyiyoruz ama hastanede idarelik olsa yeter birini 160a aldım zaten ona bile içim acıdı
Mervetalha Loyal da indirimden aldım canım çok kaliteli 100 150 arası . 8 mart kadinlar gününe özel indirimler başlar 1 hafta öncesinden. Mağazadan görerek al bence
Minigin_annesi0 Beyzan738 kuzum benim diğeri düğmeli buda düğmesiz olsun diyorum ama buda mantıklı kırmızı rengi kanama falan yolun olursa batınca belli olmaz
FeriDee Minigin_annesi0 bn lcw dan buldum mağazasından. 85 tl e yandan düğmeli hatta emzirmek için ideal. Hatalı ürün kategorisinde buldum ama bi hatası yok malı da gayet iyi