Melisakcln Doktorum detaylı ultrasonuma 15 haftalıkken bakılacağını normalde 2- haftalıkken bakıldığını benimkini öne aldığını söyledi:( erken bakılan var mı aranızda?
lllllg Melisakcln merhaba detaylı ultrason en geç 24.haftaya kadar bakılıyo ben 23.haftada baktirmistim daha net görülsün biraz daha büyüsün diye..yani çok erken baktirilma tarihi ikili testte oluyo dediğiniz haftada bebeğin gelişimi ve daha detaylı bakicak bir durumu nasıl oluyo ki…detaylı dediğiniz dimi eminsiniz…daha erken haftalarda bakılan ikili oluyo cunkuu
Busramzcgl Melisakcln detaylı ultrason için en güzel zaman 20 25 arası diye biliyorum ben bende o aralıkta yaptırdım
bluees1207 Melisakcln yani bana doktorum 20. Haftada önerdi. 12. Haftada 2li tarama testinde de detaylı tarama yapıldı acaba ondan mı bahsediyor neden normal detaylıyı o kadar erken istiyorki
Sofistikee 18-23 hafta arası bakılıyor diye biliyorum. Size 4 boyutlu genetik testten bahsetmiş olabilir mi doktorunuz?
Melisakcln Arkadaşlar ikili test yapıldı elhamdulillah sorun yok dedi,ufak bi kanamam oldu o da bebeğin eşiğinin aşağıda olduğunu yukarıya çıktıkça kanama yapacağını söyledi.Detaylı ultrasona erken bakalım dedi çok endişeleniyorum
star3star Melisakcln benimde 12. hafta bakılcak detaylı ultrasonım.ikizlere hamileyim oyuzden kanda ikili test yapılmıyormus yanlış sonuc cıkıyor diye dktorum detaylı ultrasonla bakıcak.perinataloğa gdiyorum ben
Melisakcln star3star sizinki ikiz olduğu için sanırım ben de öyle bir durum yok😔Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin