Gny18 Merve-fatih bende daha yeni kraftın aldim pusetli olanlardan 2 li yani fiyatlar uçmuş ama tavsiye ederim taş gibi araba 😀
bgymuk Merve-fatih bizde kanz markanın D-Go travel sistem olanından aldık daha kullanmadık bebişi bekliyoruz ama kaliteli ve çok güzel 👍☺️
Gny18 Dygderin gule gule kullan insallah benim hem puset hem bebek arabasi yani 2 li olanlar varya istersen puseti tak istersen digerini onlardan.
Pelinakcn Biz yoyko aldık gerçekten çok hafif kullanımı çok kolay, çevremde kullananlar vardı tavsiye etmişlerdi zaten bizde çok beğendik
Dygderin Gny18 sagol sende gule gule kullan canım evet buarada aynısı:) ama kilo sınırı biraz az geldi bana. Yani 15 kiloya kadar kullanıyormuş. 20 veya 30 olsaydı keske
Gny18 Dygderin benim kızım 3 yaşinda 12 kg onu taşıdı rahatca ustunde deneme yaptim 😂 diger bebek icin aldik da. Komsum da ayni marka kullaniyor uste 10 aylik bebegi koyuyor alt tarafinda da 5 yasinda oglu oturuyor alış veriş yapiyor eline ne gecse arabaya koyuyor tık yok maşallah ondan dedim taş gibi araba 🙃 bence de 20 kg olsaydi iyi olurdu
Ezozo Bence mamas papas,doona gibi üst seviye bir şey alamayacaksanız joie ve chicco da gayet kaliteli
Merve-fatih Herkese çok teşekkür ederim yorumlarınızdaki bütün markaları ve fiyatlarını araştıracağım 🙏🏻🌸
HEY03D Merve-fatih kırmızı olan casual cadillac air trona aldık travel sistem. Şu an trendyolda indirimde diye biliyorum. Ağır bir tık ama çok sağlam bir araba. Doğum yapmadım ama eşimle evde sürekli sürüyoruz 😅