Amine-berra Kizlar Aralık ayında yumurta toplama işlemim oldu doktorum rahim dinlendirme yaptı ve şuan Mart ayında transverim var estrofem kullanıyorum günde üç defa nasıl bir süreç hangi ilaçlar kullanılıyor bilgi veririmisiniz?
Deletedmom_40 Amine-berra ben 3 şubatta opu oldum ikinci adetim martın mutlaka 2.haftasına gelecek transfer için gidecem . Aralıktan marta kadar uzun bi süre olmuş
mucizegebelik6 Amine-berra bende ohss oldugum icin iki ay rahim dinlendirdim toplan ilac kullanımı 19 gun sürdü Suan şükür 31+4 haftalık hamileyim
Amine-berra Deletedmom2265 İnşallah ….. Doktorum dondurulmus ebriyo transverine daha sıcak bakıyor o yüzden üç ay rahim donendirdi ve şuan adetimin 5. Günü günde üç defa estrofem kulkandiriyor
Amine-berra Deletedmom_40 diğer gebeligimde kalbi durmuştu oyuzden sağlıklı gelbelik elde edelim diye dondurulmuş embiriyo daha iyi olur dddi ve ilaçlar ağır geldiği için rahim dinlendirmesine gerek gördü ve inşallah da bu ay transverim var
Amine-berra Deletedmom2265 doktorum. Zaten suanlik estrofem le başlayalım ilerliyen günlerde ilaçlar değişicek demiştir