belmayamac bebitomomy Evinde varsa hemen sür canım etkisini göreceksin. Hem ne güzel ev yapımı varsa çok daha iyi
bebitomomy MeyraRana kaşıma valla ben hatayı kaşımakla yaptım yara olma aşamasına geldi çok hassaslaştı acıyo yani
belmayamac Mantosuzmadonna Ben sarı kantaron yağı kullanıyorum canım vücudunun her yerine sürebilirsin hatta içenler de var ama hamilelikte cesaret edemedim içmeye. Sen de riske atma içme ama vücudunun her yerine sür
Mihriballim Hiç üzme kendini doğumdan sonra bıraz zaman geçince belirginligi kaybolucak benimde ilk hamileliğimde çok çatladı aynı böyle ikinci hamileligim şuan hiç çatlak yok karnimda ve görüntüsü bile yok beyazlasiyor ve belli olmuyorlar ☺️🙏
bebitomomy Mihriballim evet beyazlaşıyomuş o zaman bu kadar moralim bozulmaz zaten dikkat çekmicegi için . Şuan aşırı kaşınıyor ve kırmızı olduğu için moralim bozuluyor 🥺
DilaraArslan07 bebitomomy kuzum benimde öyle ya bazılarının vücudu kabul etmiyomus çatlak kremini falan benimde çok kaşınıyor su🥺🥺Benim göğüsüm de öyle kan topluyor artık kasimaktan hiç canını sıkma beyazlasinca artık fazla belli olmaz napalim buda bebisimizden hatıra kalsın🥳😘
bebitomomy Dilhunizade sürekli nemli tutuyorum ama ah şu kaşıntı olmasa deliriyorum nasıl bir kaşıntıysa valla
bebitomomy Mantosuzmadonna kaşımaktan acımaya başladı artık . Çok hassaslaştı cildim . Kantaron deneyeceğim herkes onu önerdi inşallah işe yarar
belmayamac bebitomomy Dene canım hiç pişman olmazsın etkisine de inanamayacaksın. İnşallah en yakın zamanda geçer 🙏
Mihriballim bebitomomy çok normal bol bol nemlendir kaşıntisina iyi gelir. Üzme kendini ☺️ onlar güzel izler
bebitomomy Aryapoyraz ah bir bilsen nasıl delice kaşınıyor engell olamıyorum pazartesi koşa koşa doktora gideceğim kaşıntı için bişeyler versin valla dayanamıyorum artık 😔
DilaraArslan07 MeyraRana Kesinlikle kasıma benim göğüsüm kan topladı catlamaktan kasimaktan krem sür dokunma