bebitomomy Ezozo valla bilemiyorum genetik durum demek ki benimde arkadaşım aynı benle aynı kiloyla hamile kaldı aşırı zayıftı yani oda hiç bir çatlağı vs olmadı krem yağ kullanmadı üstelik umursamadı yani . Ben dikkat etmeme rağmen bu hale geldi .
Payan bebitomomy hayır bio oilin hiç etkisi yok,INCIA çatlak kremi alın,kremi sürdükten sonra da streçleyin iyice emsin,daha başlardaysanız çatlaklar artacaktır ve inanın sonrasında geçmesi neredeyse imkansız hiçbir güzellik merkezi garanti vermiyor
guzelbebegimmmmm bebitomomy düzelmez maalesef 😔 ama zamanla beyazlıyorlar. Benim de göbeğimin alt tarafı böyle. Göbek deliğimin üstünde de 3 tane çatlak var 😔😔
Busranursahbazz bebitomomy ay canim çok geçmiş olsun çok fena olmuş niye böyle olduki yada resim mi daha kırmızı gösteriyor bi doktora gittjnmo ne dediler
bebitomomy Busranursahbazz ya anlamıyorum ki bazen kızarıklık azalıyor beyaza dönüyor bazen yine mora yakın böyle kıpkırmızı oluyo
Meri3220 bebitomomy herşey bebeğin için bunu unutma bebek olmasa bu olmayacaktı. Annelik hamilelik zor şey gerek bulantısı koku hassasiyeti çatlaması doğumu doğumdan sonrası her güzelliğin bir zorluğu var bu tek hamilelik için değil hatta yaşam boyu herşey için geçerli. balım moral bozma iyi ki diyeceksin o yavruyu kucağına aldığında herşeye değdiğini anlayacaksın. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıkla kavuştursun. Güzellik gelip geçici dr gidersin krem kullanırsın çatlak tedavisine gidersin çok rahatsız olursan eğer bunun için can sıkmaya değmez inan bana 🤗
EsengulC bebitomomy yağ kullanmaya devam edin mutlaka bu kadar kızarmaması gerekir aslında ama doğum sonrası kızarıklık kalmaz beyazlar biraz vücut yapısıyla ilgili bence benim de göbeğimde yok ama baldırlarım komple çatladı ilk hamileliğimde şuan belli olmuyor çok
Busranursahbazz bebitomomy Allah yardımcınız olsun ya inş geçer doğumdan sonra çok acil verir kasinir
AsilveAnnesii bebitomomy bugün kaşıntı için nane yağı keşfettim denedim ve inanılmaz etki ediyor ferahlatıyor doktorunuza sorup deneyin isterseniz. Ben de aynı sizin gibiyim çok iyi anlıyorum o kaşıntı hissini sızlamasını
bebitomomy Duygu_12 37 deyim ama 30 lu haftalara girdim bir anda çatladım başlarda çok azdı ama gittikçe çoğalmaya başladı naptıysam önünü alamadım valla genetik olduğuna inanıyorum