bebitomomy charlottececi ilk kez kilo aldığım için bu hale gelmesine şaşırmamak lazım aslında ama ilk görünce şok geçirdim 🤷🙄
bebitomomy Rumeysaasgin evet aynen öyle maalesef. Rabbim sağlık versin napalım en büyük derdimiz bu olsun
Aycaaa571 bebitomomy canım iç karnın dardır arkadaşım hamileliğin dede öyleydi göğüsleri karnı çatlaktı
bebitomomy Aycaaa571 yok tam tersi iç karnım geniş çünkü son ayımda olmama rağmen karnım küçük herkese göre yani . Ama ben aşırı zayıftim hayatımda hiç kilo almadım ilk kez böyle olunca çatlaklar aşırı oldu haliyle . Olmasın diye özen gösterdim elimden geldiğince ama işe yaramadı maalesef
bebitomomy Aleynapolatmert beyazlamaya döner ilerleyen zamanlarda aynen , ben tecrubesizim bunların tamamen geçtiğini sanardım megersem kalıcı oluyomuş . 🙄🤷
Sena_liya bebitomomy vücut yapısıyla alakalı fakat kasimamaliydin… Çünkü deri geriliyor kaşınıyor ve tırnaklarınızın değdiği yerde derin çatlaklar oluşuyor bende böyleydim ilk hamilelegimde zamanla beyazlastilar. Doğumumu yapayım Allah ın izni ile bir güzellik merkezi var çatlak görünümünü minimuma indiriyor ve sarkikligi toparlıyor oraya gitmeyi çok istiyorum nasipse. Kafana takma canm olan olmuş üzülerek psikolojini bozarsin kremlerini sürmeye devam et istersen yinede
Payan bebitomomy incia kullanın bio oil hemen emilip gidiyor incia ertesi gün bile nemli bırakıyor hemen alın daha da fazlalaşmasın
nevarneyokk Sumiire Ben doğumdan sonra düzenli atkılı fırçasıyla fırçalayarak kan dolaşımını hızlandırdım sabah akşam yanında madecassol kullandım masaj yaparak uyguladım hep şuan 2 ay oldu ve çok az kaldı düzenli kullanımda yok denecek kadar azalacaklarına inanıyorum 🤲🏻 Doğumdan hemen sonra başlamanızı öneririm ama
Bsraersn bebitomomy bende aynıyım sizinle kavanoz kavanoz Hindistan çeyizi yağ kullanıyorum kremler kullanıyorum ama çatladı karnınız hızlı büyüdü ise ve bebeginizin kilosu önden gidiyorsa daha hızlı çatlıyor bende bu durumlar mevcut. Vazelin sürün kaşınmaması için birde olabildiğince ufalayarak kaşıntı ihtiyacınızı giderin yoksa tırnak izi kalır
bebitomomy Bsraersn hatayı kaşımakla yaptım zaten ondan sonra çoğaldı. Karnım çok az büyüdü yani son ayımda olmama rağmen diğerlerine göre küçük bir karnım var ama aşırı zayıftım yani ömrümde hiç kilo almadım ilk kez böyle olunca da haliyle çatladı diye düşünüyorum çok dikkat ettim çatlak olmasın diye ama oldu maalesef
Eymensmom35 bebitomomy geçmez canım malesef benimde kaşıntıyla baslamıştı karın geriliyor ister istemez çatlak olusuyor
Payan bebitomomy hayır bio oilin hiç etkisi yok,INCIA çatlak kremi alın,kremi sürdükten sonra da streçleyin iyice emsin,daha başlardaysanız çatlaklar artacaktır ve inanın sonrasında geçmesi neredeyse imkansız hiçbir güzellik merkezi garanti vermiyor