hiloo hayırLı akşamLar arkadaşLarım benim size bi sorum oLacak 5+3 oLduk bizde mide buLantımız var çok bidr arada karın ağrısı normaLmi ??
Ala38 hiloo benim 14.haftam bendede çok oluyodu sabahları ve akşamları bi süre sonra geçti hatta iki gündür yok 🙏🏻Çok şükür 😅
TugbaveBebisi hiloo merhaba kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor canım.Ben 7+2 yim mide bulantısı ve kusma hala olmadı ama onun dışındaki tüm belirtiler var.Yani bel ağrısı karın ağrısı,mide yanması,kabızlık gaz ve şişkinlik..Sendeki belirtilerde normal..
Glsm123 hiloo valla bende 22 haftalık hamileyim hala bulantılarım tam olarak kesilmedi. Taze zencefili dilimle bir iki dilimle 15 limonla demle bir bardak iç hafifletiyor biraz bulantıyı
osg selam💁 bende 9+2 haftalığım her yediğim öğünü çıkarıyorum 😞 sürekli bulantım ve halsizliğim var.. 12. haftaya kadar genelde böyle oluyormuş bakalım.. ama çok zor gerçekten . eczaneden zencefil tozu alabilirsin .tablet şeklinde .o bana biraz iyi geldi
hiloo osg sorma canım 2 gün den beri fena haLdeyimm 😖 benimde yarın kontroLum war bakaLım ne sonuç aLacağım kesemizi göreceğiz nasipse 🤗😍💕
osg hiloo ayyy ne güzel hayırlısı olsun inşallah .. zaman su gibi akıp geçsin valla yerinde sayıyor gibi geliyor bana sıkıntılı geçtiği için senin de öyledir dimi
hiloo Ala38 eLimde çubuk kraker Le doLaşıyorum resmen ya 😖😖 mucizemi eLime aLayım da o bana yeter herşeyine katLanırım 🤗🤗
Nurunisa Bende 13+6 haftalığım ve yedigim hiçbirsey kalmıyo surekli bulantı ve kusma ile deli oluyorum. Devlet hastanesine gidiyorum doktora sureklide gidilmiyo ilacta kullanmiyorum. Artık kusmaktan halim kalmadı gün boyu yatıyorum. Çaresiz kaldım artık😔
hiloo Nurunisa bende o kervana katıLdım dedim iyi güzeL bi sıkıntı yok kusmam da yok dedim ama kendimi nazar ettim 2 gündür ha babam istifra ediyorum 😖😖
Nurunisa hiloo o mucizeyi taşımasak dayanilicak gibi değil ama sonunu düsünüp sabrediyoruz Insanlardan duyardim ama yaşayinca daha iyi anladım bulanti kusma çoo fena imiş
hiloo TugbaveBebisi bendede yok diyordum ama 2 gündür fenaLardayım kafam yastıktan kaLkmıyor ☹️ dış gebeLikte geçirdim bundan 6 ay önce ondan doLayı korkum vardı şükür onu atLattıl doktorum demişti bakaLım şimdi mide bulantısı şişLik ishaL gidiyoruz 😄😄
hiloo Nurunisa aynen öyLe bnmki iLk ogürtüyLe geLdi dedim byLe gider diye ama maLesef katLanacağız kızLar napaLımm 😄😄
33mersin benimde şimdiye kadar rahatsız edecek şekilde olmuyordu ama bugün 8.haftaya girdik baya bi çarptı midem😣