serpilctn yaa size şöyle söyliyim hamile olmadan önce ben kahvaltı felan hic yapmazdım. midemi öyle bir düzene alıştırdımki hamileliğimden önce saat 11 gibi bir türk kahvesi içerdim ve beni tıkardı sonra saat 3 gibi yemek yiyip aksam saat 8 gibide çayın yanına bisküvi yerdim.ve midem bu düzene okadar alışmışki hamileliğimi öğrendiğimden beri kahvaltımı eksik etmiyorum süt yoğurt kuruyemiş meyve herşeyden yemeye çalışıyorum ama sıralamada sıkıntı çekiyorum.sabah 9- 9.30 gibi kahvaltımı yapıyorum(peynir,zeytin,roka iki dilim tahıllı ekmek,bir yumurta domates bir tatlı kaşığıda pkemez yada bal)sonra ben öğlene kadar hiiç acıkmıyorum ve ara yapamıyorum.öğlen saat 2 gibi yemek yiyiorum bu sefer aksam yemeği yiyemiyorum cnkü acıkmıyorum.bende aksam bir kase yoğurt içinede meyve doğrayıp onu öğün olarak yiyiorum.yani doktoum bana 6 öğün az az sık sık yiyceksin dedi ama ben mümkün değil yiyemiyorum okadar.bide ikiz gebelil benmki nefes darlığım var 11. haftamdayım nefesim sanki yeterli gelmiyor gibi hissediyorum.belki ilerleyen zamanlarda çok acıkıcam ama şimdilik durumum bu şekilde