Busratuncccc_ yagmurrrra Bende 2 hafta sonra olcam bebeğin ultrason da ense kalınlığıni ölçüyorlar bildiğim kadarıyla bı de kan tahlili yapiyorlar
Bayancorek yagmurrrra Bebekte down sendromu veya başka bir kromozomal anormallik var mı diye yapılan bir test.. Fiyatı hastaneden hastaneye değişiyor. Önce ultrasondan ense kalınlığı ölçümü ve burun kemiğine bakıyorlar daha sonra kan veriyorsunuz o kadar, zor bir şey yok. 11-14 hafta arası yapılıyor.
aylinpalaa yagmurrrra ben 320 tl ikili test için 160₺ muayene ücreti ödedim ense kalınlığına bakıyorlar bi de kan tahlili yapıyorlar
Bayancorek yagmurrrra ben şu pandemi döneminde hastane hastane gezmemek için 1000 tl verdim yoksa diğer özellerde de uygun fiyatlılar vardı..
Bayancorek Pnd hayır onu henüz yaptırmadım çünkü ikili taramanın kan sonucu 2 gün sonra çıkacak, duruma göre ters bir şey olursa doktorum ne önerirse o testi yaptırırım, fetal dna yı önerirse onu yaptırırım direk muhtemelen..
fatmakoken1_ Pnd ben bugün yaptırdım 2 Li testi haftam geçtiği için direk 3lü teste soktu 1 hafta sonra sonuçlar çıkacakmış şuan 15+4 günlüğüz
ipekci_G Devlet hastaneleri sadece kan alıyor galiba 2li test için ultrason yapmamışlar bi arkadaşım devlette yaptırdı sadece kan aldılar dedi bunda bi yanlislikmi var acaba başka devlet hastanesinde yaptıran oldumu ,?
fatmakoken1_ ipekci_G normal kontrol gibi giriyorsun canım sadece önce ulturosyana sokuyorlar sonra kan testi istiyorlar arkadaşınız bidaha girilecek sanmıştır belki önce sokuyor zaten
ipekci_G fatmakoken1_ ultarasonda kendi doktorum bakti dedi normal ultrasondu yani herzamanki baktığı detaylı ultrason farklı olmuyormu aynı kendi doktoru bakmış
2kizanasi Şehir hastanesinde yaptırdım doktorunuz başka özel bir ultrason cihazına yönlendiriyor ve o daha detaylı bakıyor ense kalınlığı burun kemiği vs benimki 15-20 dakika sürdü uzun süre baktı ölçüm vs yaptı sonrasında bir kağıt verdi yaptığı ölçümler onda yazıyordu. Sonrasında doktora götürdüm ölçümler güzel bide kan idrar verdim 10 günden sonuç için gel dedi.
fatmakoken1_ ipekci_G yok canım farklı yapmıyor normal ultrasyona sokuyor yani ben öyle oldum farklı bi işlem yapmadı hata eşim şaşırdı nerden anlıcaklar bebeğin ne olduğunu dedi